Uw woning verkopen

Wanneer u op het punt staat uw woning te verkopen, zullen diverse vragen in u opkomen:

 • Ga ik de woning zelf verkopen of neem ik een verkoopmakelaar in de arm?
 • Waar moet ik precies op letten als ik mijn woning verkoop?
 • Is de vraagprijs die ik in gedachten heb wel reëel?
 • Beschik ik over een netwerk en reclamemogelijkheden om mijn woning goed te kunnen verkopen?

Allemaal vragen die belangrijk zijn om uw woning succesvol te verkopen. Als u hierin ontzorgd wilt worden, dan bent u bij Vivre Adviesgroep aan het juiste adres. Onze makelaars gaan tot het uiterste voor u, zij treden op als uw persoonlijke adviseur en maken samen met een passend plan voor een succesvolle verkoop van uw woning.

Bij ons staan vertrouwen en deskundig advies voorop. We werken bovendien tegen een zeer concurrerend laag tarief. Mocht de verkoop niet doorgaan dan worden er bij ons ook geen annuleringskosten berekend.

Reclame

Om uw woning snel te kunnen verkopen, maken we gebruik van verschillende mogelijkheden om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.

 • Wij plaatsen uw op het aanbod van woningen op onze website
 • Wij zorgen ervoor dat uw woning te vinden is via de belangrijkste woonportals van Nederland (Jaap.nl en Funda.nl.)
 • Wij plaatsen uw woning op onze eigen sociale media, waaronder Facebook
 • Wij brengen de woning onder de aandacht in ons eigen netwerk van potentiële kopers

Uiteraard stemmen wij al deze mogelijkheden met u af. Wij overleggen met u wat uw wensen zijn. Wilt u extra adverteren, wilt u een hogere frequentie van adverteren of wilt u om persoonlijke redenen niet dat het huis op sociale media getoond wordt, dat is allemaal mogelijk.

Ontzorging

Een belangrijke reden om een verkoopmakelaar in te schakelen bij de verkoop van uw woning, is dat deze u ontzorgt tijdens het hele verkoopproces.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • U krijgt een goed advies over de marktwaarde van uw woning.
 • Wij doen de bezichtigingen en onderhandelingen namens u.
 • Wij verdiepen ons uitvoerig in uw woning, de markt en alles wat daarbij hoort.
 • Wij presenteren uw woning zo optimaal mogelijk.
 • Wij stellen de benodigde contracten voor u op.

Als uw makelaar doen we er alles aan  uw woning zo snel mogelijk, tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Daarbij zijn onze tarieven zéér concurrerend en behoren tot de laagste in de markt.
Wilt u onverhoopt na een tijdje uw woning uit de verkoop halen of overstappen naar een andere makelaar, dan betaalt u bij ons géén extra kosten!

Waardebepaling

Mocht u twijfels hebben over de eventuele vraagprijs van uw woning is, dan voeren wij de waardebepaling van uw woning geheel gratis uit.

Onze makelaars komen langs en stellen geheel vrijblijvend de actuele waarde van uw huis vast. Dat doen ze niet alleen op basis van de bouwtekeningen, maar uiteraard ook op basis van de actuele marktomstandigheden en verkoopomstandigheden van andere woningen in uw omgeving. Daarom komen we graag bij u thuis en verdiepen ons in alle omstandigheden. Samen met u bepaalt onze makelaar een zo optimaal mogelijke en realistische prijs voor uw woning. Mocht u besluiten ons als uw makelaar in de arm te nemen dan is onze waardebepaling het uitgangspunt voor het komen tot de definitieve vraagprijs.

Nazorg

Ook nadat wij uw woning met succes verkocht hebben, kunt u bij ons terecht voor deskundig advies of begeleiding van een volgende stap.

Als u een nieuwe woning heeft gekocht, dan adviseren wij u graag omtrent de gehele aankoop en financiering. Onze erkend aankoopmakelaar én financieel adviseur kijkt graag met u mee.

Mogelijk besluit u om geen nieuwe woning meer te kopen, maar de voorkeur te geven aan het huren van een woning. Ook dan kunnen de adviseurs van Vivre u uitstekend adviseren over ieder financieel en fiscaal vraagstuk.