Hypotheekadviseur Sittard en omgeving

Op zoek naar een erkend hypotheekadviseur in Sittard? Christel Schneiders van Vivre Adviesgroep helpt u graag met alles wat hypotheek gerelateerd is.

Als u een woning gaat kopen, wilt u uiteraard weten of deze woning betaalbaar voor u is. Daarbij spelen onderstaande vragen een rol:

  • Welk bedrag kan ik lenen?
  • Tegen welke rente kan ik lenen?
  • Wat zijn de voorwaarden van leningen?
  • Hoe groot wordt mijn bestedingsruimte na aankoop van de woning?

Onze gediplomeerde erkend financieel adviseur Christel Schneiders zoekt graag met u naar antwoorden op deze vragen..

Onafhankelijk hypotheekadviseur Sittard

Vivre is een zelfstandig bedrijf dat geheel onafhankelijk werkt, maar wel met toegang tot alle hypotheekverstrekkers van Nederland. We bieden zelfs geldverstrekkers aan in Duitsland. Ook voor zakelijke financieringen kunt u bij ons terecht.

We kijken en vergelijken graag voor u alle hypotheekvormen, de rentes én de voorwaarden. We kijken naar méér dan alleen de laagste rente. Wij kijken samen met u ook naar al uw wensen voor nu én later. We doen u passende voorstellen en kiezen het totaalplaatje dat het beste bij u past.

Uiteraard helpen wij u altijd graag met een financieel advies, ook als u niet uw huis gaat verkopen of een andere woning gaat aankopen.

Hypotheekverstrekking en NHG

Wij kijken en vergelijken voor u, kiezen uit de beste hypotheekverstrekkers en zetten de beste voorwaarden en lage rentes graag voor u op een rijtje. Daarnaast:

  • kijken we naar benutting van het fiscaal voordeel en alle regels die hieromtrent gelden
  • houden we rekening met alle wet- en regelgeving op het moment van adviesgesprek én hypotheekverstrekking
  • bepalen we of er wel of geen NHG-mogelijkheden zijn

De mogelijkheden tot NHG-financiering kan erg belangrijk voor u zijn. In een periode dat het onverhoopt (financieel) slechter mocht gaan, omdat u gaat scheiden, werkeloos of arbeidsongeschikt wordt, biedt NHG extra zekerheid. Met een NHG-financiering heeft ook de geldverstrekker extra zekerheid. Hierdoor krijgt u een lager rentepercentage. Wij vertellen u uiteraard graag alles over de NHG-financiering in het persoonlijk adviesgesprek.

Verzekeringen en overig financieel advies

In het persoonlijk adviesgesprek- en traject, kijken we naar véél meer dan alleen de financiering van uw woning. Samen met u checken we uw verzekeringsportefeuille. Ook kunt u bij ons terecht voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een overlijdensrisicoverzekering al dan niet in combinatie met uw hypotheek. Ook hier kunnen we alle verzekeringsmaatschappijen vergelijken en aanbieden.

Dus bent u op zoek naar hypotheekadvies in Sittard of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek!