Huis verkopen Venlo en omgeving

In Venlo en de nabije omgeving is de woningmarkt volop in beweging. Er staan weer meer huizen te koop en huizen worden ook weer sneller verkocht tegen hogere prijzen dan aan het begin van de crisis. Daarom heeft Vivre Adviesgroep recentelijk een vestiging in Tegelen geopend.

Overweegt u uw woning te verkopen, maar vond u de laatste jaren de marktomstandigheden niet gunstig genoeg? Wellicht is dit dan het juiste moment. We kunnen in ieder geval altijd al eens vrijblijvend kennis maken. Dat kost u niets en verplicht u tot niets. Een waardebepaling voor uw woning, voeren wij geheel kosteloos uit.

Klantgerichtheid en persoonlijke aandacht

De mensen die werken bij Vivre Adviesgroep gaan tot het uiterste voor u. Ze begeleiden u optimaal in het hele verkoopproces, van het intakegesprek tot en met de nazorg. En niet alleen bij de verkoop van uw woning. Ook op het gebied van aankoopbegeleiding of financiering van uw woning (met alle daarbij horende diensten) bent u bij Vivre Adviesgroep aan het juiste adres.

Klantgerichtheid en persoonlijke aandacht voor u en al uw wensen gecombineerd met een gedegen en relevante vakkennis, is waar wij voor staan. Wij begeleiden u op een persoonlijke en professionele manier bij één van de grootste aankopen in uw leven.

Transparantie en concurrerende tarieven

Over alle kosten zijn wij ook van te voren volledig transparant, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast zijn onze tarieven nog eens zéér concurrerend! Bovendien betaalt u bij Vivre géén annuleringskosten als een woning uit de verkoop wordt genomen.

Dus wilt u in de nabije toekomst graag uw huis verkopen in Venlo of omgeving tegen gunstige tarieven, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!