Huis verkopen Sittard en omgeving

Zoekt u een verkoopmakelaar in Sittard of omgeving die bereidt is om een gratis waardebepaling uit te voeren? Wellicht is Vivre dan de juiste keuze voor u.

De huizenmarkt in Sittard-Geleen is volop in beweging. Onder andere de lage rentes, de economische groei en uitgestelde (verhuis)plannen zorgen ervoor dat er een stuk meer woningen worden verkocht. Dat biedt wellicht ook kansen voor u, als u overweegt uw woning te verkopen. Reden te meer om een goede, betrouwbare verkoopmakelaar in te schakelen, die de lokale markt goed kent, over een goed lokaal netwerk beschikt en het allerbelangrijkste, die pas tevreden is als u tevreden bent!

Als u tevreden bent over het gehele verkoopproces van uw woning (van het intakegesprek, de gratis waardebepaling van uw woning, de verkoopperiode tot de complete afhandeling ná de verkoop) dan pas zijn wij dat ook.  Wij gaan hierin tot het uiterste voor u. Bij Vivre Adviesgroep bent u dus beslist in goede handen voor de gehele begeleiding in de verkoop van uw huidige woning. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij de financiering van uw nieuwe woning.

Betrokken bij de verkoop van uw woning

Menselijkheid en oprechte aandacht, aangevuld met gedegen vakkennis staan centraal bij ons. Geen harde benadering, maar professionele persoonlijke begeleiding. Het is immers onze zorg u zo optimaal mogelijk te begeleiden in één van de belangrijkste verkopen in uw leven.

Naast persoonlijke betrokkenheid, levert Vivre ook professionele deskundigheid. Een huis verkopen vraagt om specifieke expertise. Er zijn heel veel dingen die u over het hoofd kunt zien, met alle gevolgen van dien. De steeds veranderende regelgeving op de huizenmarkt en de benodigde documenten maakt het zelf verkopen van uw woning tot een complexe aangelegenheid.

Wilt u in dit proces liever persoonlijk en professioneel begeleid worden en stelt u prijs op eerlijkheid en transparantie, dan is het de overweging waard om uw woning door Vivre te laten verkopen.

Concurrerende tarieven

Wij verkopen uw woning tegen zéér concurrerende tarieven. Onze courtagekosten zitten onder het gemiddelde. Bij Vivre betaalt u géén annuleringskosten als een woning uit de verkoop genomen wordt. Over alle kosten zijn wij van te voren helder, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Dus wilt u graag uw huis verkopen in Sittard of omgeving tegen gunstige tarieven, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vivre Adviesgroep Sittard

Adres: Paardestraat 10, 6131 HC Sittard

Telefoon: +31 46 850 5390

E-mail: info@vivre-adviesgroep.nl

Openingstijden: ma t/m vrij 09:00 - 17:00 

Vivre Adviesgroep Makelaar Sittard Logo