Huis verkopen Susteren, Echt en omgeving

Zoekt u een aan- of verkoopmakelaar in Echt-Susteren of omgeving die bereidt is om een gratis waardebepaling uit te voeren? Wellicht is Vivre dan de juiste keuze voor u.

De huizenmarkt is nog steeds in beweging. Onder andere de lage rentes, de economische groei en uitgestelde (verhuis)plannen zorgen ervoor dat er meer dynamiek zit in de aan- en verkoop  van woningen. Dat biedt wellicht ook kansen als u overweegt door te stromen naar een nieuwe woning of voor het eerst op eigen benen te staan. Een eerlijke en betrouwbare aan- en/of verkoopmakelaar, die de lokale markt goed kent en over een goed lokaal netwerk beschikt kan u helpen uw volgende stap te realiseren!

Pas als U tevreden bent over het gehele verkoopproces van uw woning (van het intakegesprek, de gratis waardebepaling van uw woning, de verkoopperiode tot de complete afhandeling ná de verkoop), dan pas zijn wij dat ook.

Bij Vivre Adviesgroep bent u dus beslist in goede handen voor de gehele begeleiding in de aankoop van uw nieuwe woning en/of verkoop van uw huidige woning.

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn bij de keuze van de financiering van uw woning.

Eerlijke en integrale advisering

Oprechte interesse en aandacht, aangevuld met gedegen vakkennis staan centraal bij ons. Geen harde benadering, maar professionele persoonlijke begeleiding. Het is immers onze zorg u zo optimaal mogelijk te begeleiden in één van de belangrijkste verkopen in uw leven.

Naast persoonlijke betrokkenheid, levert Vivre Adviesgroep ook professionele en deskundige begeleiding. Een huis verkopen vraagt om specifieke expertise. Er zijn heel veel dingen die u over het hoofd kunt zien, met alle gevolgen van dien.

De steeds veranderende wet- en regelgeving, de juridische aspecten en de benodigde documenten, maakt het zelf verkopen van uw woning tot een complexe aangelegenheid.

Wilt u in dit proces liever persoonlijk en professioneel begeleid worden en stelt u prijs op eerlijkheid en transparantie, dan is het de overweging waard om uw woning door Vivre Adviesgroep te laten verkopen.

Concurrerende tarieven

Wij verkopen uw woning tegen zéér concurrerende tarieven. Zowel onze startkosten als ook onze courtagekosten zitten onder het gemiddelde.

Bij Vivre betaalt u géén annuleringskosten als een woning uit de verkoop genomen wordt. Over alle kosten zijn wij van te voren helder, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Dus wilt u graag een woning kopen of uw huidige woning verkopen in ’t Smalste Stukje Nederland of omgeving en heeft u behoefte aan een betrouwbare verkooppartner die dit tegen gunstige tarieven voor u regelt, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!