Referenties van klanten

Rob en Marianne

"Alweer enige tijd geleden hebben jullie ervoor gezorgd dat onze woning in Maasbracht in een redelijk tijdsbestek van eigenaar is veranderd. Goede afspraken gemaakt en professionele bezichtigingen. Ook de aankoop van onze woning in Echt hebben jullie op een goede en correcte wijze begeleid. Voor een financieel advies hebben jullie ons verwezen naar een bevriende relatie die dit proces ook professioneel en correct heeft afgehandeld. Dit traject werd ook met jullie en door jullie netjes overlegd en besproken. Chapeau!"

Henry en Marlou

"Lieve Christel en collega's, ik heb jullie kantoor en jullie benadering van mensen ervaren als zeer prettig. Jullie denken met de mensen mee, daarvoor mijn grote dank. Ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen."

Miranda en Ron

"Mijn eerste hypotheek was 1993, in België. Na al die jaren en vele veranderingen wilden ik en mijn Belgische man, die ook in België werkt, graag goed geadviseerd te werk gaan.

Als eerste had ik een afspraak bij mijn eigen, grote BANK….waar de ingeplande afspraak 2 keer werd afgezegd en een nieuwe afspraak hebben ze nooit meer gemaakt.

Ons 2de gesprek, bij een hypotheekadviesbureau was oké, kort, bondig en te opdringerig waardoor ik toch iets terug gehouden werd.

Toen kwamen wij bij Christel Schneiders terecht. Open, vriendelijk, rustig en zeer belangrijk, enorm bekwaam in het uitleggen en beantwoorden van onze vragen. Niet te vergeten dat het woon en werkverkeer over de grens nog enige vagen blijft oproepen, die niet altijd even makkelijk te beantwoorden zijn. Ook deze problematiek(k) werd door Christel direct beantwoordt en gaf ons het vertrouwen om met haar verder te gaan.

Haar goede telefonische bereikbaarheid is ook voor ons van belang geweest en het grondig nakijken van de voorlopige koopakte heeft ook enig probleem doen voorkomen.

Al met al, van ons alleen maar lof en dank voor de goede begeleiding in de koop van ons penthouse in Maastricht!"

Dries

"Door mijn zoektocht in ‘hypothekenland’ ben ik terecht gekomen bij Christel, vanaf de eerste kennismaking was er een ontspannen sfeer waardoor ik als klant open kon communiceren in dit traject. Door die open communicatie kreeg ik als klant al snel het vertrouwen een goed advies te krijgen in de mogelijkheden die er op dat moment waren. Duidelijkheid en transparantie waren merkbaar aanwezig.

Ook door de goede bereikbaarheid kreeg ik snel antwoorden op de vragen die ik had. Nadat de hypotheek gesloten was bleef de bereikbaarheid goed en een kleine aanpassing doorvoeren bleek (mede door de persoonlijke aanpak) totaal geen moeite te kosten, al met al meer dan prettig!"

Laura van Thoor & Colin Pinckaers

"De huizen gaan in deze tijd (2016/2017) als warme broodjes over de toonbank. Elke dag bekeken we op internet de nieuwe huizen die in de verkoop waren geplaatst. We namen meteen contact op als het ons iets leek. Vaak kregen we te horen dat het huis al verkocht was terwijl het nog geen 24 uur online stond. Kortom het kostte veel energie en leverde niets op. Er was zelfs een makelaar waarbij we niet eens een rondleiding door de woning kregen, dit gaf ons weinig vertrouwen.

Bij een bezichtiging van een ander pand kwamen we Christel tegen. Het contact was meteen goed, ze is altijd te bereiken en is zeer geduldig en bekwaam in het beantwoorden van onze vragen. Voor ons is het namelijk de eerste keer dat we een woning kopen dus we zijn totaal onbekend in deze wereld. Het is ook prettig dat Christel financieel adviseur is zodat we alles bij dezelfde persoon konden regelen. Christel heeft ons echt onder de arm genomen en gezorgd dat wij onze droomwoning hebben gevonden. Ze heeft inzicht in wat onze wensen waren en kon daardoor gerichter gaan zoeken naar woningen.

Kortom wij bevelen Christel iedereen aan bij het kopen van een woning. Ze heeft misschien geen grote naam binnen de woningmarkt, maar gaat wel zeer persoonlijk te werk!"