€264.500 k.k. Object Type : Verkocht onder voorbehoud

Meer informatie

Deze vrijstaande woning uit 1970 is gelegen aan de Dijkveldstraat te Echt-Slek, een rustige woonstraat met overwegend vrijstaande woningen en 2-onder-1 kap woningen. De woning beschikt over een zeer ruime tuin op het zuidoosten, die via twee opritten kan worden bereikt. De woning is zeer goed onderhouden.

Begane grond
De mooie hardhouten voordeur biedt toegang tot een hal waarin ook een toilet en meterkast zijn gesitueerd. De meterkast is recent vernieuwd en uitgebreid. De eenvoudige, L-vormige woonkamer (ca. 27 m2) is voorzien van een mooie linoleum vloerbedekking en beschikt over een elektrisch rolluik aan de voorzijde. De woonkamer staat in half-open verbinding met de praktisch ingerichte keuken (ca. 10 m2). Het keukenblok is geplaatst in de lengte van de ruimte, langs één wand en is voorzien van een koelkast, 4-pits gasfornuis, combi-magnetron en afzuiging. Aan de keuken vast zit nog een doucheruimte die via een separate deur te bereiken is.

Achter de keuken ligt de bijkeuken (ca. 10 m2) met aansluitingen voor wasmachine, vaatwasmachine en droger. Hier is ook de CV-installatie (Nefit Ecomline uit 2002) geplaatst. De bijkeuken geeft verder toegang tot de ruime tuin en de hobbyruimte (ca. 12 m2). In de achtertuin ligt de zeer ruime overkapping / tuinberging (ca. 50 m2), die als dubbele carport wordt gebruikt, en een tuinhuisje (ca. 5 m2).
Aan de achtergevel van de woning is nog een overkapping aangebouwd die aan één zijde extra middels een zeil gesloten kan worden.

Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn twee mooie ruime slaapkamers (elk ca. 12 m2) en een kleinere slaapkamer (ca. 7 m2) aanwezig, allen uitgerust met een linoleum vloerbedekking. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en de verwarmingsradiatoren zijn voorzien van thermostaatkranen waardoor de warmte per ruimte geregeld kan worden. Ook op de eerste verdieping is de badkamer. Deze is in 2014 geheel gerenoveerd. Deze nieuwe badkamer is ruim van opzet en ingericht met ligbad, toilet en een badkamermeubel. Het badkamerraam is uitgerust met dauerlüftung en er is mechanische ventilatie aanwezig.

Tweede verdieping
De tweede verdieping (zolder) is bereikbaar middels een vlizotrap. Het dak en de zoldervloer zijn volledig geïsoleerd, waardoor deze ruimte probleemloos te gebruiken is.

Kelder
De provisiekelder (volledig stahoogte) van ca. 10 m2 is bereikbaar vanuit de entreehal. 

Tuin
De ca. 40 m diepe achtertuin, met ligging op het zuidoosten, biedt optimaal gebruiksplezier. De tuin, die voornamelijk uit terras en gazon bestaat en waarin een klein tuinhuis is geplaatst, grenst aan de lokale sportvelden. Hierdoor blijft het uitzicht gevrijwaard van bebouwing. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping aangebouwd (ca. 20 m2); de andere overkapping (ca. 50 m2) ligt achter de bijkeuken en wordt voornamelijk als dubbele carport / stallingsruimte gebruikt.

Overige kenmerken
De woning is grotendeels voorzien van hardhouten (redwood) kozijnen en HR++ glas.
Daarnaast zijn vrijwel alle kamers van rolluiken voorzien.
Naast alle nutsvoorzieningen beschikt de woning ook over een glasvezelaansluiting.

Woningspecificaties
Bouwjaar: 1970
Inhoud: ca. 490 m3
Woonoppervlakte: ca. 140 m2
Perceeloppervlakte: 747 m2

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Dijkveldstraat 53, Echt, Limburg
Plaats Echt
Postcode 6102 VP
Prijs €264.500 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 490
Perceeloppervlakte m² 747
Woonoppervlakte m² 140
Bouwjaar 1970
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1