Object Type : Verkocht

Meer informatie

Deze ruime, vrijstaande woning uit 1965 is gelegen in een ruim opgezette wijk in Sint Joost. De woning bevindt zich aan de rand van een mooi recreatiegebied.

Begane grond
Via de hal met meterkast en toegang tot de kelder en trap naar bovenverdieping komt men in de keuken. De lichte keuken (ca. 13 m2, bouwjaar 1991) kent een authentieke geblokte tegelvloer en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. Via de keuken komt men in de woonkamer en het naastgelegen portaal.

De woonkamer (ca. 45 m2) is voorzien van een Noorse leistenen vloer en L-vormig van vorm. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde stroomt veel licht naar binnen.

Het naastgelegen portaal geeft toegang tot de garage, berging, badkamer en deur naar de tuin. De geheel betegelde, moderne badkamer (ca. 5,5 m2) is voorzien van een douche, hangend toilet en een vaste wastafel. De garage (ca. 20 m2) is voorzien van een elektrische sectionaal poort.

De tuin kent een overkapping en is ruim opgezet. Via de tuin is er toegang tot inpandige berging (ca. 5 m2).

1e verdieping
Via de trap komt men op de overloop waaraan drie slaapkamers en een ruim toilet met vaste wastafel liggen. Deze slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 13 m2,  ca. 11 m2 en ca. 10 m2. Het toilet (ca. 4 m2) is geheel betegeld met een hangend closet en vaste wastafel.

De zolder is bereikbaar via een vaste trap in een van de slaapkamers.

Algemeen
De woning is deels voorzien van dubbel glas en is geheel voorzien van spouwmuurisolatie. De combiketel, een Nefit uit 2013, is gesitueerd op zolder. De staat van de leidingen is goed. De elektrische bedrading is gedeeltelijk vernieuwd in 2015.

De dakbedekking van de woning is van 1965, die van de garage en schuur van 1974 en de dakbedekking van de berging is van 2007.

Bouwjaar 1965. Inhoud ca. 473 m3. Woonoppervlakte ca. 141 m2. Perceel ca. 500 m2.

Aanvaarding in overleg.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Plevitsstraat 9, Sint Joost, Limburg
Plaats Sint Joost
Postcode 6112 AR
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 473
Perceeloppervlakte m² 500
Woonoppervlakte m² 141
Bouwjaar 1965
Onderhoudstoestand Redelijk tot goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1