Object Type : Verkocht

Meer informatie

Woning met souterrain met daglicht , vier slaapkamers, garage en tuin. Het object is gelegen aan de Zandstraat 25 te Spaubeek. Kadastraal bekend gemeente Spaubeek, sectie B, nummer 3921. De woning beschikt over een ruim souterrain met daglicht, twee verdiepingen, een garage en een grote tuin (ca. 180 m2). De gehele woning is voorzien van houten kozijnen. Het souterrain bevindt zich onder de gehele oppervlakte van de woning. Het souterrain beschikt over inval daglicht en geeft toegang tot de garage.

Begane grond
Via de gang (ca. 5 m2) komt men in de woonkamer van ca. 28 m2 die is voorzien van een doorgeefluik naar de keuken (ca. 8 m2). Tevens bevindt zich op de begane grond een toilet met fonteintje. De gehele begane grond is voorzien van laminaat.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. De eerste slaapkamer van ca. 6 m2 aan de voorzijde van het huis, beschikt over een deur die toegang geeft tot het balkon. De tweede slaapkamer (ca. 11 m2) aan de voorzijde van de woning, beschikt over een grote raampartij en bergkast. De derde slaapkamer (ca. 7 m2) aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een groot raam wat zich uitstrekt over de gehele lengte. De vierde slaapkamer (ca. 10 m2) aan de achterzijde, beschikt over een muurkast. Ook de betegelde badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Tweede verdieping
De woning beschikt over een grote zolder met twee velux dakramen. De CV ketel uit 2015 is eigendom en bevindt zich op zolder.

Technische voorzieningen en installaties
Meterkast met elektriciteitsmeter en groepenkast met zes groepen
Nieuwe hoog rendementen CV ketel uit 2015, in eigendom

Voldoende parkeermogelijkheden voor de deur.

Aanvaarding: per direct.

De eigenaar biedt bij voldoende eigen middelen ook de mogelijkheid tot hypotheekverstrekking aan.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Zandstraat 25, Spaubeek, Limburg
Plaats Spaubeek
Postcode 6176 CC
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Perceeloppervlakte m² 257
Woonoppervlakte m² 136
Bouwjaar 1964
Onderhoudstoestand Redelijk
Aanvaarding Per direct
Koop 1