Object Type : Verkocht

Meer informatie

Deze vrijstaande, landelijke woning uit 1989 is gelegen aan de rand van Sint Joost.

Begane grond
De hal is voorzien van plavuizen, een garderobe, meterkast met vijf groepen, toegang tot het toilet en toegang tot de eerste verdieping via een eikenhouten trap met vide. Via de hal komt men in een lichte woonkamer (ca. 32 m2) met drie ramen en een schuifpui naar de tuin. De woonkamer is geheel voorzien van een eikenhouten parketvloer, houten plafond, wit geverfde gemetselde binnenmuren, convector verwarming, en een open haard.

De landelijke, massief houten keuken met hoekopstelling (ca. 12 m2) is voorzien van een parketvloer, vaatwasser, oven en koelkast met vriesvak. Via de keuken komt men in de bijkeuken. Zowel de keuken als bijkeuken geven toegang tot de mooi verzorgde rondom gelegen, omsloten tuin die voorzien is van een betegeld terras met overkapping. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, grote voorraadkast, wasmachine aansluiting en CV ketel (onzichtbaar in kast) en biedt voldoende ruimte voor een koelkast en vriezer. De bijkeuken geeft toegang tot de garage (ca. 19 m2) die voorzien is van een betonnen vloer en een houten poort met loopdeur.

1e verdieping
Via de eikenhouten balustrade trap komt men op een vide die is voorzien van een houten vloer en die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer.
De eerste ruime slaapkamer (ca. 28 m2) is voorzien van vloerbedekking, inbouwkasten, twee ramen, dakkapel en geeft toegang tot de zolder met een vaste open trap. De tweede slaapkamer (ca. 17 m2) die is voorzien van vloerbedekking geeft toegang tot een balkon aan de zijkant van het huis via een dubbele draai-kiepdeur. De derde slaapkamer (ca. 18 m2) is voorzien van een houten vloer en geeft via een dubbele draai-kiepdeur toegang tot hetzelfde balkon. De ruime badkamer (ca. 12 m2) is volledig betegeld en voorzien van een dubbele wastafel, toilet, douche en ligbad.

2e verdieping
De hoge nok van de zolder strekt zich uit over de gehele breedte van het pand.

Algemeen
Het woonhuis is voorzien van een alarmsysteem en is verrassend ruim van binnen.
Bouwjaar 1989. Inhoud woning ca. 550 m3. Woonoppervlakte ca. 215 m2. Oppervlakte perceel ca. 525m2.
Aanvaarding in overleg.

Opmerkingen
Ondanks dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Merelstraat 6, Sint Joost, Limburg
Plaats Sint Joost
Postcode 6111 AT
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 550
Perceeloppervlakte m² 525
Woonoppervlakte m² 215
Bouwjaar 1989
Onderhoudstoestand Uitstekend
Aanvaarding In overleg
Koop 1