Object Type : Verkocht

Meer informatie

Informatie over woning

 

Algemeen:
Deze mooie ruime halfvrijstaande woning heeft onder andere een ruime woonkamer, een keuken, drie slaapkamers (waarvan één beneden), een badkamer beneden en een aparte badkamer met douche (boven).  Een zéér grote garage, totale lengte vijftien meter en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld twee auto’s, auto met caravan, of een gedeelte van de garage in te richten als hobbyruimte. Het object is gelegen aan de Riethstraat 33 te Tegelen. Het is een zeer rustige, doodlopende straat. Hierdoor heeft men geen last van doorrijdend verkeer. De woning heeft twee verdiepingen en is geheel voorzien van kunststof kozijnen, draai/kiep ramen met beveiligd hang-en sluitwerk. Het totale perceel is 333 m2, de woonoppervlakte is 136 m2 en de totale inhoud is circa 450 m3.

Begane grond
Via de ruime hal, waarin zich ook de meterkast bevindt (met slimme meter en toegang tot de kruipruimte), komt men in de ruime woonkamer van ca. 45 m2. De woonkamer is gesplitst in een eetkamer en een zitkamer. Vanuit de eetkamer  is een open verbinding met de keuken. Tevens kan men van hieruit naar de slaapkamer op de begane grond, de badkamer en het toilet. De gehele woonkamer, dus zit-én eetgedeelte, is voorzien van vloerverwarming.
De slaapkamer beneden is voorzien van een eiken wandkastensysteem welke achterblijft. Er bevindt zich tevens een telefoon- en tv-aansluiting op de slaapkamer.
Op de badkamer bevindt zich een kunststof ligbad, hangende radiator, wastafel en een mechanisch ontluchtingssysteem. Op de badkamer bevindt zich tevens achter een schuifwandkast de aansluiting voor wasmachine en droger. De badkamer is geheel betegeld. Ook het toilet op de begane grond is geheel betegeld, voorzien van hangend closet, wasbak en mechanische ontluchting.
De keuken is voorzien van een klassiek eiken keukenblok, met betegeld werkblad, een keramische kookplaat, combi oven-grill, vaatwasser en koelkast. Alle apparatuur is in de loop der jaren vervangen en allen van gerenommeerde merken. Naast het gedeelte met alle inbouwapparatuur is er een los gedeelte met kastjes en een leuke ronding waar je aan kunt zitten om te ontbijten. De gehele benedenverdieping is betegeld.
Vanuit het zitgedeelte in de woonkamer komt u via openslaande tuindeuren in de tuin.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast heeft het huis boven een zogenaamde entresol. Hier kan men een mooie werkplaats/hobbyruimte creëren van waaruit men in het zitgedeelte van de kamer kan kijken.  Beide slaapkamers zijn voorzien van extra opbergruimtes en een van de slaapkamer is voorzien van televisie-aansluiting. Op de badkamer bevindt zich tevens de CV ketel, vernieuwd in 2010 en jaarlijks onderhouden.  De badkamer is voorzien van een douchecabine. Verder is er een hangend closet en een wastafel en mechanische ventilatie.

Tuin-garage/hobbyruimte
De mooie betegelde tuin, met borders, heeft aansluitend aan de openslaande tuindeuren een fraai terras, voorzien van terrasoverkapping en heather. Zowel vanuit de tuin, als via een aparte loopdeur aan de voorzijde, kan men de zéér grote garage betreden. Met een lengte van vijftien meter is deze voor vele doeleinde geschikt. In de garage bevindt zich al een aparte ruimte, afsluitbaar met deur, waar men een hobbyruimte van zou kunnen maken, al dan niet uit te breiden indien men de garage voor slechts één auto gebruikt wordt. Het eerste gedeelte van de garage is overigens extra breed zodat men gemakkelijk in kan rijden en uit kan stappen en is voorzien van een lichtkoepel.  Daarnaast is er een lange oprit langs het huis met kraanaansluiting (handig met auto wassen en planten water geven) en heeft het huis ook nog een voortuin.

Technische details woning: ·De woning is traditioneel gebouwd. De ramen, deuren en kozijnen zijn vervaardigd van kunststof en voorzien van thermische beglazing. Het dak is extra geïsoleerd. Dit resulteert in relatief lage energiekosten voor deze woning.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Riethstraat 33, Tegelen, Limburg
Plaats Tegelen
Postcode 5931PW
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Inhoud m³ 450
Perceeloppervlakte m² 333
Woonoppervlakte m² 136
Bouwjaar 1988
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1