Object Type : Verkocht

Meer informatie

Algemeen:

Deze prachtige woning is grotendeels gemoderniseerd. De woning beschikt thans over een ruime woonkamer, een moderne keuken van alle gemakken voorzien, boven een badkamer, 3 slaapkamers en een grote werkkamer waar tevens 2 grote slaapkamers van te maken zijn. Op de begane grond is er tevens een prachtig verbouwde badkamer en extra woon/werk óf slaapkamer zodat het totaal aantal slaapkamers op 6 uitkomt. Uiteraard is de extra kamer beneden en/of de grote werkkamer boven óók ideaal voor iemand met een eigen bedrijf aan huis. Daarnaast is de woning geheel onderkelderd met 5 aparte ruimtes en beschikt de woning nog over een ruime garage en een prachtige ruime tuin met ruim terras en diverse extra mogelijkheden tot het creëren van zitjes.

Begane grond:

Woonkamer

Via de prachtige, grote ontvangsthal/entree waar zich tevens het toilet, meterkast als ook de trap naar de bovenverdieping bevindt, kun je zowel naar de woonkamer, keuken, als badkamer beneden gaan. We gaan eerst naar de woonkamer. Wat meteen opvalt is de prachtige chinees marmeren vloer, de grote open haard, de authentieke balken, het fraaie glas in lood raam aan de zijkant en natuurlijk de enorme grote woonkamer zelf. Deze beschikt tevens over een modern plafond met ingebouwde spots.
Aan de achterzijde bevindt zich een grote schuifpui, voorzien van dubbel glas. De woonkamer is thans ingericht met een eetkamergedeelte en een ruim zitgedeelte maar door de ruime afmetingen zijn er natuurlijk tal van variaties te bedenken. Alhoewel de woning gesitueerd is aan de Venloseweg, heeft deze woning het grote voordeel, door de ruime voortuin toch ruim van deze straat af te liggen en kijkt men dus ook vanuit de woonkamer niet direct op deze weg. Aan de achterzijde ademt vooral de rust van de mooi aanlegde tuin en heeft men via het eetkamergedeelte en de schuifpui dus een mooi uitzicht op deze tuin.

Keuken

De prachtige keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigunit, oven, magnetron vaatwasser, zéér veel kastruimte, zowel aan het aanrechtgedeelte als aan de kant waar de oven is ingebouwd met daarnaast nog extra kastruimtes boven de deuren naar de kelder en badkamer toe. De keuken is voorzien van een mooie tegelvloer.
Wat opvalt is de brede keramische kookplaat, iets verlaagd ten opzichte van de rest, zodat men véél handiger in de kookpotten en pannen kan roeren

Extra kamer beneden:

Op de begaande grond is een extra kamer. Deze is uiteraard ook voor meerdere doeleinden te gebruiken, zowel als slaapkamer, werk/studeerkamer, speelkamer of als kantoorruimte.
Ook vanuit deze kamer heeft men via dubbele tuindeuren toegang tot het terras en de tuin.

Badkamer beneden:

Beneden is tevens een prachtige vernieuwde badkamer uit 2014, met grote inloopdouche, wastafel, design radiator, en de tegelvloer is voorzien van elektrische vloerverwarming. Momenteel is hier tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger, maar deze zijn uiteraard ook te verplaatsen naar bijvoorbeeld de extra kamer of één van de grote kelderruimtes.

Hal en Toilet beneden.

Via de oprit/tuinpad komt men bij een prachtig mooie zware voordeur, met rechts en links van de deur glas in lood ramen. Bij het naar binnen gaan van deze woning/villa, valt meteen de zéér ruime ontvangsthal op. In deze hal ligt, net als in de woonkamer een prachtige chinees marmeren vloer.
In de hal is een grote kapstok en bevinden zich de toegangsdeuren tot de kamer, de badkamer, de extra kamer beneden en het gastentoilet. Tevens is er een fraaie eikenhouten trap naar de 1e verdieping.

Op de begane grond bevinden zich dus een ruime woonkamer, luxe keuken, recent verbouwde badkamer, extra kamer en grote ontvangsthal met een gastentoilet.

1e verdieping:

Via een stevige eikenhouten trap bereikt men de 1e verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 1 badkamer. Op alle kamers ligt een laminaatvloer.

Werkkamer/Slaapkamer 4 en 5

Thans is van slaapkamer 4 en 5 een grote werkkamer gemaakt. Middels een demontabele wand is van deze werkkamer ook weer eenvoudig 2 slaapkamers te maken. De werkkamer beschikt ook over 2 inbouwkasten, laminaatvloer en grote fraaie raampartij. Indien men geen 4  tot 6 slaapkamers nodig heeft is deze ruimte dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld iemand met een eigen bedrijf aan huis.

Badkamer:

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche ,toilet, badkamermeubel en wastafel.

Kelder:

De woning beschikt ook over een zéér ruime kelderruimte. Deze is tevens qua hoogte ruim genoeg, zodat je er ruimschoots in kunt staan/lopen. De kelder is in 5 aparte grote ruimtes verdeeld. In 1 ruimte bevindt zich de op olie gestookte ketel en het machinehuis. In 1 ruimte bevindt zich de grote warmwaterboiler. Een zéér grote kelder, maar door de onderverdeelde ruimtes dus prima voor diverse doeleinden te gebruiken.

Tuin en garage.

De ruime tuin met groot terras aan huis en diverse kleine terrasjes in de tuin, is werkelijk een lust voor het oog. Boven de garage bevindt zich een extra ruimte, thans onbenut maar bijvoorbeeld leuk voor het creëren van een theehuis. De veranda aan de garage wordt momenteel gebruikt als opslag voor het open haard hout.
De garage en vooral veranda en boven-gebouw zijn ook uitermate geschikt voor diverse doeleinden en door de hoek in de tuin waar deze zich bevinden heeft men volledige privacy, net als op het terras en in de rest van de tuin achter de woning.
In de grote garage, te bereiken via een oprijlaan langs de woning, bevindt zich tevens nog een waterpompinstallatie die momenteel niet meer in gebruik is. In de grond zit een olietank, gesaneerd en met zand gevuld. Het certificaat van reiniging is in bezit.

Tot slot vallen de prachtige Louvre-deuren op aan de achterzijde van de woning. De buitenzijde van de woning is in 2016 nog geheel geschilderd.

Een prachtige tuin, behorend bij deze mooie vrijstaande woning/villa die een bezichtiging absoluut meer dan waard is!

Ligging/Locatie:

De woning is gelegen in Tegelen, Venloseweg 42. Vanuit deze woning bent u ook zowel met de fiets als met de auto snel in het centrum van Venlo als ook Tegelen en binnen slechts enkele minuten met de auto op de autosnelweg in de richting Eindhoven, Maastricht of naar Duitsland.
In Tegelen vindt u alle voorzieningen die nodig zijn qua winkelaanbod, maar ook scholen, een rijk verenigingsleven, horecagelegenheden en het prachtige openlucht theater de Doolhof.

Door de ruime voortuin ligt het huis dus op ruime afstand van de doorgaande weg zodat men binnen ook geen hinder ondervindt van passerend verkeer.

Technische details woning:

De woning is traditioneel gebouwd met een fraai dak. De raamkozijnen zijn vervaardigd van hout en voorzien van dikke, enkele beglazing. (met uitzondering van de schuifpui aan de achterzijde deze zijn voorzien van dubbelglas)
Het object is in 2016 nog geschilderd, de woning is prima onderhouden en de algehele staat is dus goed te noemen.

Overig:

Ondanks dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Venloseweg 42, Tegelen, Limburg
Plaats Tegelen
Postcode 5931 GT
Slaapkamers 6
Badkamers 2
Inhoud m³ 800
Perceeloppervlakte m² 1120
Woonoppervlakte m² 254
Bouwjaar 1972
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1