€117.000 k.k. Object Type : Verkocht

Meer informatie

Omschrijving:
Op prima locatie gelegen instap klaar modern afgewerkt appartement met twee slaapkamers, balkon met vrij uitzicht en een ruime berging. Grote woonkamer (ca. 35 M²), zeer nette keuken, moderne badkamer en toilet. Verder is het appartement voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het complex is gelegen in een mooie, groene omgeving met diverse scholen en winkelcentrum Zuidhof op loopafstand.

INDELING
Parterre:
Centrale hal/ entree met bel/ intercomtableau en brievenbussen.

Souterrain:
Royale kelderberging (ca. 18m²)

Eerste verdieping:
Het appartement is geheel voorzien van laminaatvloer dat overal mooi doorloopt.
In de hal/ entree (3.87 x 1.58 m) bevindt zich de meterkast. Deze meterkast heeft vijf groepen.
Er is een royale woonkamer (9.72 x 3.62 m) voorzien van laminaatvloer, separaat kantoortje met bureau en legplanken, loopdeur naar balkon met vrij uitzicht naar de van Akenstraat.
De badkamer is volledig betegeld met vaste wastafel, douche, standplaats ingebouwde boiler (deze wordt gehuurd van Volta), aansluiting wasautomaat. De toilet is licht betegeld.
De moderne keuken is voorzien van ingebouwde koelkast met vriesvak, een ingebouwde oven, vaatwasser, een 4 pits gaskookplaat met afzuiging naar buiten toe. Tevens biedt de keuken, middels een openslaande deur, toegang tot het balkon.
Slaapkamer I (3.73 x 2.73 m) met laminaatvloer
Slaapkamer II (3.73 x 2.30 m) met laminaatvloer

 Bijzonderheden:
– Bijdrage vereniging van eigenaren € 100,- per maand
– Gas-blokverwarming/stadsverwarming via Techem (energieleverancier)
– Het is mogelijkheid om een garage te huren via Zo Wonen voor € 50,00 per maand
– Er is een meerjarig onderhoudsplan, dit houdt in dat binnen 4 jaar de grote raampartijen voor (niet de zijramen) in de woonkamer worden vervangen. Om ervoor te zorgen dat dit gefinancierd kan worden zonder lening of de reserves aan te tasten, is er afgesproken dat er 4 jaar lang € 550,– per woning wordt bijgedragen vanaf 2018. Deze extra bijdrage is vastgesteld op een maandbedrag van € 43,83 p.m. De losse bijdrage aan de VVE bedraagt €100,- per maand.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Jos Klijnenlaan 214, Geleen, Limburg
Plaats Geleen
Postcode 6164 AX
Prijs €117.000 k.k.
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Inhoud m³ 202
Perceeloppervlakte m² 72
Woonoppervlakte m² 72
Bouwjaar 1970
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1