Object Type : Verkocht

Meer informatie

Betreft Minister Bongaertsstraat 22B.

Deze ruime, moderne tussengelegen woning uit 2010 is gelegen in een rustige wijk in Roermond.

De woning is gelegen in een verkeersluwe wijk met zijn eigen identiteit en parkjes (project “Le Savant”), tussen het bruisende stadscentrum en stadsdeel Maasniel.

Alle voorzieningen, inclusief het station, zijn bereikbaar op loopafstand.

Begane grond.
Via de hal met meterkast en toegang tot het toilet komt men in de woonkamer. De woonkamer (ca. 31 m2) is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en is rechthoekig van vorm waardoor er veel ruimte ontstaat. Door de grote raampartij aan de achterzijde stroomt veel licht naar binnen. De woonkamer kan middels grote openslaande tuindeuren worden betrokken bij de tuin.
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De moderne lichte keuken (ca. 7,5 m2) is voorzien van een combi-oven/magnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De mooi aangelegde tuin (ca. 73 m2) geeft veel privacy en kent een eigen uitgang naar de straatzijde.

Eerste verdieping.
Via de trap komt men op de overloop waaraan de badkamer en drie slaapkamers liggen.
De slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 15 m2,  ca. 11 m2 en ca. 7,5 m2.
De moderne, geheel betegelde badkamer (ca. 5 m2) is voorzien van een bad, hangend toilet, vaste wastafel en designradiator.

De zolder is bereikbaar via een vaste trap op de overloop. De zolder is in tweeën verdeeld: een grote slaapkamer (ca. 35 m2) en een ruimte (ca. 11 m2) voor CV en centrale afzuiging.

Algemeen.
De woning is geheel voorzien van HR+ glas. De combiketel is van Remeha en in eigendom. De slaapkamers op beide verdiepingen zijn voorzien van eenzelfde laminaatvloer.

Bouwjaar 2010. Woonoppervlakte 97 m2. De grond is geen eigendom en wordt gepacht. De kosten hiervoor bedragen € 167,- per maand, de grond kan over 4 jaar gekocht worden.

Aanvaarding in overleg.

Opmerking.
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Minister Bongaertsstraat 22, Roermond, Limburg
Plaats Roermond
Postcode 6042 CL
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Bouwjaar 2010
Onderhoudstoestand Uitstekend
Aanvaarding In overleg
Koop 1