Prijs op aanvraag Object Type : Verkocht onder voorbehoud

Meer informatie

Het gebeurt zelden dat een landhuis van deze klasse, met veel oog voor detail, beschikbaar komt op de huizenmarkt. Dit modern en prachtig landhuis met 625m2 woonoppervlakte, voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en design. Hoogwaardige materialen en technologische snufjes van bekende fabrikanten zijn tot in de kleinste details op elkaar afgestemd.

Begane grond
Via de ruime, hoge entree krijgt u toegang tot een veelvoud aan uitnodigende ruimten.
Het meest opvallende aan deze woning is zonder enige twijfel het woon-en eetgedeelte. Hierin bevinden zich op maat gemaakte inbouwkasten, een kamer met haard en een poolruimte.  Ook een werk-kantoorruimte maakt deel uit van de begane grond. Dit gedeelte van het huis heeft een schitterend panorama-uitzicht over de grote tuin en de wijdere omgeving.
De hoogwaardige keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en heeft een flexibel kookeiland. Aangrenzend aan de keuken ligt een separate koelruimte.
Verder bevinden zich op de begane grond drie opbergruimten, die ook van buitenaf toegankelijk zijn.

Eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat uit een master-bedroom met eigen, luxueuze badkamer, twee grote (kinder)slaapkamers met ieder een eigen bad en een gastenverblijf met een aparte badkamer. Iedere kamer heeft veel lichtinval door de hoogte van de kamers en kamerhoge ramen. Daarnaast beschikken alle kamers over een balkon.
Kelder
De bijzonder kelder is onderverdeeld in vier ruimten.
Er is een grote feest/gastruimte, die ingericht is met restaurantmeubilair en een professionele barinstallatie. Deze ruimte grenst direct aan de wijnkelder.
De kelder bevat tevens een wellnessruimte met een mozaikstoombad en een douche.
Ook kan de kelder als woonruimte worden gebruikt. In de kelder bevindt zich een volledig ingericht appartement met een eigen ingang.

Tuin
Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het zonneterras met een prachtig uitzicht op een grote, onder architectuur aangelegde tuin.

Overige kenmerken
Het huis bevat een alarmsysteem met videobewaking.
Het huis beschikt over een grote garage waar plaats is voor drie auto’s.

Ligging
Haaren maakt deel uit van de gemeente Waldfeucht in het district Heinsberg in Noord-Rhein-Westfalen, direct aan de Nederlandse grens gelegen. Het dorp heeft een solide infrastructuur en beschikt over twee kleuterscholen, een basis- en middelbare school en meerdere mogelijkheden voor uw dagelijkse boodschappen te doen. Haaren heeft tevens een sportcentrum met een overdekt zwembad, een voetbalvereniging en tennisbanen.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Kluserweg 21, Waldfeucht, Nordrhein-Westfalen
Plaats Waldfeucht-Haaren
Postcode 52525
Prijs Prijs op aanvraag
Slaapkamers 5
Badkamers 4
Perceeloppervlakte m² 8500
Woonoppervlakte m² 625
Bouwjaar 1999