Object Type : Verkocht

Meer informatie

Begane grond

In de hal/entree bevindt zich het toilet, de meterkast en een extra muurkast, evenals de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 30m2 en is voorzien van een tegelvloer, die doorloopt in de keuken. De keuken is eenvoudig en voorzien van een gasfornuis, afzuiginstallatie en een verlaagd plafond met inbouwspots. Alle ramen van de benedenverdieping zijn voorzien van dubbelglas en rolluiken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en beschikt tevens over een inbouwkast. Op de andere twee slaapkamers ligt vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. De badkamer is gedeeltelijk betegeld. Op de badkamer bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine, en op de eerste verdieping bevindt zich tevens de Cv-installatie, welke gehuurd is.

Kelder

De woning heeft een kelder die bereikbaar is vanuit de woonkamer. Deze kelder kan o.a. gebruikt worden als provisieruimte en/of hobbyruimte.

Tuin

De woning heeft zowel een voortuin als een achtertuin. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich tevens een berging, die gebruikt kan worden om fietsen te plaatsen en om tuingereedschap op te bergen.  De onderhoudsvriendelijke achtertuin is geheel beklinkerd. Tevens is er aan de achterzijde van de woning een groot zonnescherm aanwezig, dat voor voldoende schaduw in de tuin zorgt.

Overige kenmerken.

Deze woning is centraal gelegen. U bent zowel met de fiets als met de auto snel in het centrum van Tegelen en Venlo. Op slechts enkele autominuten ligt de autosnelweg in de richting Eindhoven, Maastricht en richting Duitsland. Daarnaast liggen er ook enkele winkels, waaronder een grote supermarkt, binnen loopafstand. De woning is traditioneel gebouwd, bestaande uit bakstenen binnen- en buitenblad. De woning beschikt grotendeels over dubbelglas. De gehele woning is voorzien van rolluiken.

Opmerkingen

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Kerspelstraat 10, Tegelen, Limburg
Plaats Tegelen
Postcode 5932 TB
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 330
Perceeloppervlakte m² 112
Woonoppervlakte m² 87
Bouwjaar 1974
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1