€79.000 k.k. Object Type : Te Koop

Meer informatie

Deze tussenwoning uit 1910 is gelegen aan een doorgaande straat in Spaubeek en is onderdeel van in totaal drie woonhuizen met sierornamenten, lisenen, plinten en speklagen.

De woning bevindt zich kort bij het centrum van Spaubeek, met diverse voorzieningen op loopstand. Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde van de woning, aangrenzend aan de tuin, een mooi en groot natuurgebied met bos, beekjes en heuvels.

Begane grond.
Via de karakteristieke hal (ca. 4,5 m2) met meterkast en toegang tot keuken, kelderverdieping en trap naar 1e verdieping komt men in de woonkamer. De woonkamer (ca. 15 m2) is voorzien van een schouw met haard en is vierkant van vorm.

De keuken (ca. 12 m2) is voorzien van een eenvoudig keukenblok en een vinyl vloer. De keuken verschaft toegang tot een kleine badkamer met bad (ca. 1,5 m2).

Kelderverdieping.
Via de trap naar de kelderverdieping krijgt men toegang tot het toilet (ca. 1,5 m2) , hobbyruimte (ca. 12 m2) en berging (ca. 7 m2). De tuin is toegankelijk via de berging. De tuin loopt in de lengterichting door tot aan het natuurgebied.

Eerste verdieping.
Via de trap komt men op de overloop waaraan drie slaapkamers liggen. Deze slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 13 m2,  ca. 10 m2 en ca. 9,5 m2.

Boven de slaapkamer is een kleine zolder, die bereikbaar is via de overloop (geen trap aanwezig).

Algemeen.
De woning maakt onderdeel uit van een rij van drie karakteristieke woningen.
De gehele woning behoeft onderhoud en dient volledig te worden gerenoveerd. Er is geen CV aanwezig en de woning is voorzien van enkel glas.

Bouwjaar 1910. Inhoud ca. 637 m3. Woonoppervlakte ca. 127 m2. Perceel ca. 367 m2.

Aanvaarding in overleg.

Opmerking.
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Dorpstraat 28, Spaubeek, Limburg
Plaats Spaubeek
Postcode 6176 AC
Prijs €79.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Bouwjaar 1910
Onderhoudstoestand Slecht
Aanvaarding In overleg
Koop 1