Object Type : Verkocht

Meer informatie

Goed onderhouden, instapklaar 3-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping van een complex met 9 appartementen. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een aanbouwkeuken, 2 slaapkamers, een keurige badkamer en een balkon.

Begane grond.
Op de begane grond van het complex bevindt zich de centrale ingang met trappenhuis. Bovendien liggen hier de ruime bergingen (ca. 20 m²) die bij de appartementen horen.

Tweede verdieping.
De grote entreehal (ca. 6 m²) is voorzien van een mooie laminaatvloer. In de hal bevindt zich de toegang tot het toilet.
De sfeervolle woonkamer (ca. 27 m²) is eveneens voorzien van een mooie laminaatvloer.
De nette aanbouwkeuken is ingericht met een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap en voldoende opbergruimte. In de keuken is ook de wasmachine geïnstalleerd.
In de badkamer bevindt zich een douche (met regendouche) met douchecabine en een wastafel met meubel.
De twee slaapkamers (ca. 12m² en 11m²) zijn beiden voorzien van laminaatvloeren. Er zijn 3 grote muurkasten in de slaapkamers.
Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon, dat uitzicht geeft op een royale groenvoorziening. Door de situering van het balkon op het zuidwesten kun je hier bij goed weer tot ’s avonds laat genieten van de zon.

Overige kenmerken.
Voor de verwarming in het appartement wordt gebruik gemaakt van een gehuurde CV-ketel. De maandelijkse kosten hiervoor bedragen € 18,00 per maand.
Als eigenaar van het appartement wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaren (VVE). De maandelijkse bijdrage voor de VVE bedraagt € 73,55.

Opmerking.
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Narcissenstraat 110, Echt, Limburg
Plaats Echt
Postcode 6101 LM
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Inhoud m³ 225
Woonoppervlakte m² 80
Bouwjaar 1965
Koop 1