Object Type : Verkocht

Meer informatie

Dit halfvrijstaand woonhuis uit 1954 is gelegen in Koningsbosch. De woning bevindt zich aan een straat met lintbebouwing. Het grote perceel kent een lange oprit en zeer ruime tuin. Aan de achtertuin grenzen diverse landerijen.

Begane grond
Via de hal, met toegang tot de kelder en de trap naar de bovenverdieping, komt men in de woonkamer. De woonkamer (ca. 40 m2) is L-vormig. Via de woonkamer komt men in de keuken. De keuken (ca. 11 m2) heeft een vierpits gasformuis, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken komt men in de geheel betegelde badkamer. De badkamer (ca. 5 m2) is voorzien van een bad, een toilet en een vaste wastafel. In de badkamer is een combiketel geplaatst. Vanuit de keuken komt men tevens in een aanbouw (ca. 8,5 m2), van waaruit men toegang heeft tot de garage en de tuin. De garage is voorzien van een elektrische sectionaal poort met afstandsbediening. De tuin is zeer ruim opgezet en kent veel privacy door de grootte en het vrije uitzicht. De tuin is voorzien van een terras.

Eerste verdieping
Via de trap komt men op de overloop waaraan drie slaapkamers en een berging liggen. De slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 10 m2,  ca. 9,5 m2 en ca. 7 m2. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop.

De woning is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en rolluiken.
De combiketel, een Remeha Calenta uit 2015 is eigendom en is jaarlijks onderhouden.

Bouwjaar 1954. Inhoud ca. 252 m3. Woonoppervlakte ca. 97 m2. Perceel ca 985 m2.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Kerkstraat 50, Koningsbosch, Limburg
Plaats Koningsbosch
Postcode 6104 AD
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 252
Perceeloppervlakte m² 1010
Woonoppervlakte m² 97
Bouwjaar 1954
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1