Object Type : Verkocht

Meer informatie

Algemeen:
Deze tussenwoning heeft een woonkamer, mooie uitgebouwde keuken, 3 slaapkamers, zolder én kelder, aangebouwde terrasoverkapping/serre en een diepe tuin.

De halfopen moderne keuken is voorzien van een hete lucht oven-grill, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuiginstallatie. Met een zolder én kelder en enkele muurkasten is er voldoende opbergruimte in de woning, in de diepe tuin zijn 2 schuurtjes voor extra opbergruimte. De oorspronkelijke terrasoverkapping is later voorzien van een geheel glazen schuifdeursysteem zodat de serre geheel open/dicht kan.

Begane grond:
Via de ontvangsthal/entree waar zich tevens het toilet, meterkast en deur naar de kelder bevinden, als ook de trap naar de bovenverdieping, komt men in de woonkamer. De totale woonkamer is circa 30m2. In de woonkamer ligt een laminaatvloer. Via de woonkamer komt men in de half-open keuken. De draai/kiepramen zijn voorzien van dubbelglas en kunststof kozijnen. Tevens zijn er aan de voor en achterzijde rolluiken aanwezig.

De woning is verbouwd, zodat er méér ruimte ontstond voor het plaatsen van een fraaie, moderne keuken. Recent is hierbij ook nog de vaatwasser vernieuwd. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuiginstallatie,het lucht oven/grill en koelkast. De keuken is ruim van opzet, de achterwand gedeeltelijk betegeld. Een fraaie keuken voor de kookliefhebbers!

1e verdieping:
De woning beschikt over 3 slaapkamers. Daarnaast is er op de 1e verdieping ook een badkamer voorzien van een douche en wastafel . De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een extra elektrische verwarming en mechanische ventilatie, net als in de keuken.

Op alle slaapkamers bevindt zich een zelfde laminaatvloer. Alle ramen zijn voorzien van draai/kiepramen en kunststof kozijnen. Op de grootste slaapkamer bevindt zich tevens een extra muurkast. Op de overloop is er eveneens een extra muurkast/bergruimte.

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap waar zich tevens de CV installatie bevindt. Deze is uit 2005 en betreft een CV ketel met een maandelijks opzegbaar huurcontract en is 2 jaarlijks onderhouden. De zolder is geheel geïsoleerd

Tuin en verdere bijzonderheden:
De ruime tuin is gedeeltelijk voorzien van gras en gedeeltelijk betegeld. De tuin is ook via de achterzijden toegankelijk, handig bijvoorbeeld met de fiets. Verder heeft de tuin een moestuin, 2 aparte bergingen en een ruime grote terrasoverkapping/serre. Deze is voorzien van een grote schuifglaswand. Een prachtig verlengstuk van de woonkamer waar je heerlijk in kunt zitten, ook als het wat kouder is.

De woning is ook voorzien van een kelder. In de kelder bevinden zich tevens de aansluitingen voor het witgoed. De kelder is ruim qua hoogte, zodat je er gewoon in kunt lopen. Verder is er nog voldoende plaats voor het neerzetten van stellingen ten behoeve van extra voorraad.

De woning is gelegen in Blerick, Schaepmanstraat 54. Vanuit deze woning bent u ook zowel met de fiets als met de auto snel in het centrum van Blerick als ook Venlo en binnen slechts enkele minuten met de auto op de autosnelweg in de richting Eindhoven, Maastricht of naar Duitsland.

De woning is traditioneel gebouwd, bestaande uit bakstenen binnen en buitenblad. De raamkozijnen zijn vervaardigd van kunstsof en grotendeels voorzien van thermische beglazing. De muren als ook de zolder zijn geïsoleerd. De woning is dus goed geïsoleerd is.

Overig:
Ondanks dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.


Adres Schaepmanstraat 54, Venlo, Limburg
Plaats Blerick
Postcode 5921 CN
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 310
Perceeloppervlakte m² 195
Woonoppervlakte m² 109
Bouwjaar 1952
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1