Object Type : Verkocht

Meer informatie

Deze keurige tussenwoning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk van Steyl. De woning biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor starters.
De woning beschikt over een woonkamer voorzien van vloerverwarming, een leuke keuken, drie slaapkamers, een ruime badkamer, een grote kelder en heeft een ruime tuin met overkapt terras.

Begane grond
Via de hal/entree, die voorzien is van een tegelvloer, heeft men toegang tot een betegeld toilet en tot de keuken.
In de keuken ligt dezelfde tegelvloer als in de hal, welke ook doorloopt in de kamer. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, spoelbak, afzuigunit, combi- oven/magnetron en vaatwasser. De keuken beschikt over voldoende kastruimte.
Vanuit de keuken komt men in een bijkeuken, waar de aansluitingen voor het witgoed zijn. De bijkeuken kan ook gebruikt worden voor het plaatsen van fietsen of als extra bergruimte.
De woonkamer van circa 30m2 is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een open haard.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.
Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Twee slaapkamers hebben tevens een muurkast, die extra opbergruimte geeft.
De geheel betegelde badkamer heeft een douche en een wastafel. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie. Hier bevindt zich tevens de CV-ketel.

Kelder
De woning beschikt ook over een zéér ruime kelder (18m2) met voldoende stahoogte. De kelder is te bereiken via de tuin en via de keuken. Deze kelder biedt veel extra bergruimte.

Tuin
De tuin is te bereiken via de keuken en heeft een overkapt terras van 10m2. Dit biedt de mogelijkheid om extra lang buiten te zitten in het voor- en najaar. Ook beschikt de woning over een vrije achteringang.

Overige kenmerken
De woning bevindt zich “Op Steyl”, een wijk van Tegelen en ligt op korte afstand van o.a. een supermarkt en diverse andere voorzieningen. Het centrum van Tegelen, alsook de autosnelwegen richting Roermond, Nijmegen, Eindhoven of Duitsland zijn snel te bereiken.
De woning is in de loop van de jaren regelmatig gemoderniseerd. Er zijn kunststof kozijnen met isolerend dubbelglas geplaatst en (bijna)alle ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. De meterkast is vernieuwd.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Pottbeckerstraat 15, Steyl, Limburg
Plaats Steyl
Postcode 5935 TA
Inhoud m³ 360
Perceeloppervlakte m² 180
Woonoppervlakte m² 123
Bouwjaar 1964
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1