Object Type : Verkocht

Meer informatie

Algemeen:
Op een centrale en unieke locatie in Susteren worden thans 6 nieuwbouwappartementen met een moderne uitstraling gerealiseerd. De appartementen bevinden zich nabij het centrum met diverse winkels, scholen en andere voorzieningen op loopafstand.
Oplevering van deze mooie appartementen is gepland begin 2018.

Inrichting:
Dit appartement heeft een totale oppervlakte van 90 m2, waarvan 83 m2 woonoppervlakte. Naast een hal, twee slaapkamers, een badkamer en een buitenberging beschikt dit appartement over een balkon aan de voorzijde.

Om toekomstige bewoners optimaal de gelegenheid te geven hun eigen wensen te realiseren, worden de keuken en de badkamer opgeleverd zonder inrichting en zonder tegelwerk. De badkamer is wel voorzien van een designradiator.

Bij de realisatie van deze appartementen wordt rekening gehouden met een comfortabele, levensloopbestendige bewoning. Het appartement wordt verwarmd met vloerverwarming. De appartementen zijn bereikbaar via een eigen lift en elk appartement heeft een eigen parkeerplaats (bij de prijs inbegrepen).

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Feurthstraat 39A, Susteren, Limburg
Plaats Susteren
Postcode 6114 CS
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte m² 83
Bouwjaar 2017
Bouwvorm nieuwbouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1