Object Type : Verkocht

Meer informatie

Deze ruime tussenwoning uit 1943 is gelegen in Maastricht in een ruim opgezette en rustige wijk. Dankzij de bouw van een nieuw winkelcentrum treft u alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. Daarnaast is er ook een nieuw buurthuis, nieuwe woningbouw en een nieuw buurtpark gerealiseerd. Eveneens bevinden zich scholen, sportvoorzieningen (o.a. Geusseltbad, tennis en voetbalveld) en recreatiepark ‘’Geusseltpark’’ op korte afstand. De woning ligt op loop- en fietsafstand van het NS-station, het gezellige Wijck en het stadscentrum. De woning ligt bijzonder gunstig ten opzichte van de uitvalswegen, de autosnelweg A2 (Maastricht – Eindhoven en Luik Brussel) en de A79 (Maastricht – Heerlen – Aken).

Begane grond
Vanuit de hal bereikt u de lichte woonkamer, de serre, de keuken en de badkamer.

De woonkamer met plavuizen en een antieke schouw  zorgt voor een robuuste sfeer (ca. 28 m2). Vanuit de keuken (ca. 5.7 m2) heeft u toegang tot de geheel betegelde badkamer die is voorzien van een vaste wastafel, toilet en douche (5.7 m2).

Verder is vanuit de woonkamer toegang tot de serre (7 m2). Hiervandaan heeft u toegang tot de ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met terras. De tuin is tevens door een poort achterom te bereiken .

Eerste verdieping

Via de woonkamer heeft u toegang tot de hal met trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers met laminaatvloer, waarvan een slaapkamer met wastafel. Via een van de slaapkamers op de tweede verdieping is de zolder te bereiken via een vaste zoldertrap, en heeft u toegang tot het dakterras.

De slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 6 m2, 9 m2 en 12 m2.

2 slaapkamers hebben bergkasten.

Tweede verdieping
Middels de vaste zoldertrap komt men op de zolderverdieping waar men de vierde slaapkamer zou kunnen realiseren (ca. 23 m2).

Overige kenmerken
De woning is geheel voorzien van dubbel glas en van houten kozijnen. Tevens is de woning ook geheel voorzien van rolluiken. De cv ketel  uit 2016 is eigendom, en hangt op de zolder. De woning is van een kleine kelder bergruimte voorzien (ca .3 m2).

De platte daken, elektrische leidingen en riolering onder het huis zijn in 2010 vernieuwd.

Bouwjaar 1943. Inhoud ca. 285 m3. Woonoppervlakte ca. 102 m2. Perceel ca. 180  m2.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Burgemeester van Oppenstraat 76, Maastricht, Limburg
Plaats Maastricht
Postcode 6224 ET
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 285
Perceeloppervlakte m² 180
Woonoppervlakte m² 100
Bouwjaar 1943
Bouwvorm Tussenwoning
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding In overleg
Huur False