Object Type : Verkocht

Meer informatie

Deze mooie semi-bungalow uit 2001 is centraal gelegen in Hoensbroek aan de Kouvenderstraat 229. De woning maakt deel uit van een geschakeld woonplan met in totaal zestien woningen van gelijke aard.

De woning ligt aan een kleine maar goed onderhouden groenvoorziening, en op loopafstand van het centrum van Hoensbroek waar alle voorzieningen zijn ondergebracht. In de nabijheid zijn diverse uitvalswegen te vinden alsmede opstapplekken voor diverse busverbindingen.

Begane grond
Via de hal met meterkast komt men in de woonkamer. De woonkamer (ca. 45 m2) is ruim opgezet en geeft toegang tot de halfopen keuken (ca. 6 m2), berging met aansluiting voor wasmachine, patiotuin en tussenportaal.

De moderne keuken (ca. 12 m2) is voorzien van een koelkast, separate vriezer, vier pits keramische kookunit, RVS afzuigkap en vaatwasser. De patiotuin (ca. 38 m2) heeft een mooie overkapping en is ook toegankelijk via een poort aan de voorzijde van de woning.

Het tussenportaal geeft toegang tot de slaapkamer, toilet, badkamer en trap naar de eerste verdieping. De slaapkamer (ca. 17 m2) is ruim opgezet en heeft een deur naar de patiotuin. Tevens is deze slaapkamer voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van fonteintje. De badkamer (ca. 5 m2) is geheel betegeld en voorzien van ligbad en vaste wastafel.

1e verdieping

Via de trap komt men op de overloop waaraan de badkamer en twee slaapkamers liggen. Deze slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 5 m2 en ca. 7 m2. De geheel betegelde badkamer (2.10 x 2.22 m) is voorzien van een douche en een vaste wastafel.

De woning heeft een zeer grote garage (ca. 33 m2), makkelijk toegankelijk via een naast gelegen en afgesloten terrein.

Algemeen

De combiketel is van Agpo, voorzien van grote boiler en in eigendom.

Bouwjaar 2001. Inhoud ca. 330 m3. Perceeloppervlakte ca. 220 m2. Woonoppervlakte ca. 130 m2. Patiotuin ca. 15 m². Garage ca. 36 m².

De maandelijkse bijdrage aan het gezamenlijk terrein/onderhoud is € 45 .-

Aanvaarding in overleg.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Kouvenderstraat 229, Hoensbroek, Limburg
Plaats Hoensbroek
Postcode 6431 HE
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Inhoud m³ 330
Perceeloppervlakte m² 220
Woonoppervlakte m² 130
Bouwjaar 2001
Onderhoudstoestand Uitstekend
Aanvaarding In overleg
Koop 1