€449.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Deze mooie vrijstaande woning heeft onder andere de mogelijkheid tot het creëren van een kantoorpand aan huis. Daarnaast heeft de woning 2 garages die ruimte bieden voor 3 auto’s. De woning ligt op een ruim perceel en grote een tuin met diverse terrassen en vijverpartijen.

Begane grond.
Men betreedt de woning via een ruime hal (17 m2) met natuursteen. Deze hal biedt toegang tot het toilet met fonteintje, garderobe en een slaapkamer (3.86 x 4.8m) met walk-in closet. Alsook de luxe badkamer met 2-persoons whirlpool, 2-persoons stoom/ douchecabine, dubbele wasbak, hangcloset en afgewerkt met beige plavuizen. Daarnaast komt men via de hal in de woonkamer met aansluitend de keuken met bijkeuken met keukenblok waar aansluiting is voor wasmachine en droger (totaal 65 m2). De woonkamer is L-vorming met een mooie haardpartij. Toegang middels tuindeuren naar het terras met vijverpartijen en tuinhuis.De halfopen keuken is uitgerust met een luxe keukeninstallatie, granieten aanrechtblad, kookeiland, vaatwasser, inductiekookplaat, elektrische oven en magnetron. Vanuit de hal is tevens ook de keuken bereikbaar.

Eerste verdieping.
Via het trappenhuis bereikt men de ruime overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers (2.88 x 5.12m & 2.00 x 4.60m) en een hobbykamer (2.66 x 4.58m) met dakkapel.
De badkamer mag ook luxe genoemd worden met een badkamermeubel voorzien van inbouwkast en hoekdouche en hangcloset.
Verder bevindt zich op deze verdieping de C.V.-ruimte met de Nefit Combi ketel (HR boiler 120 ltr)

Souterrain.
Het souterrain is bereikbaar via de ruime hal. De dubbele inpandige garage (5.96 x 7.78m) met geïsoleerde elektrische deuren biedt ruimte voor 2 auto’s. De tweede, aangebouwde garage heeft plaats voor een extra auto (3.76 x 4.96).
Het souterrain beschikt over een badkamer met vaste wastafel en saunaruimte (3.00 x 3.00m) met aansluitend 2 ruimtes die kunnen dienen als slaapkamer/kantoorruimte (4.33 x 4.42m & 4.33 x 4.42m). De potentiële kantoorruimten hebben lichtinval.

Tuin.
De ruime tuin met tuinhuis heeft diverse terrassen en vijverpartijen.

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking.
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Kupstraat 24, Spaubeek, Limburg
Plaats Spaubeek
Postcode 6176AL
Prijs €449.000 k.k.
Slaapkamers 5
Badkamers 3
Inhoud m³ 1015
Perceeloppervlakte m² 1445
Woonoppervlakte m² 292
Bouwjaar 1979
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand zeer goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1