€145.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Tussenwoning met 3 slaapkamers en omsloten achtertuin. Gelegen aan een rustige straat op loopafstand van het centrum van Sittard en in de directe nabijheid van winkelvoorzieningen.

Begane grond

Entree, hal, meterkast en het toilet. De woonkamer en halfopen keuken (2005) is voorzien van de volgende apparatuur: Neff keramische kookplaat, oven en vaatwasser. De gehele begane heeft een laminaatvloer die zorgt voor een vriendelijke uitstraling.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een hoekbad-/ douchecombinatie en een wastafel.

Tuin

Geheel omsloten onderhoudsvriendelijke tuin (40 m2) inclusief een berging die bereikbaar is via de achteringang.

Overige kenmerken

  • De gehele woning is voorzien van rolluiken
  • De gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas, met uitzondering van de badkamer
  • Trap vernieuwd in 2012
  • Cv-ketel (eigendom) 2012 gelegen in kelder

Woningspecificaties

  • Bouwjaar: 1953
  • Inhoud: ca. 325 m3
  • Woonoppervlakte: 105 m2
  • Perceeloppervlakte: 167 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Jozef Postmesstraat 21, Sittard, Limburg
Plaats Sittard
Postcode 6137 CK
Prijs €145.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 325
Perceeloppervlakte m² 167
Woonoppervlakte m² 105
Bouwjaar 1953
Bouwvorm Bestaande bouw
Aanvaarding In overleg
Koop 1