€379.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Exclusieve presentatie van de woning: https://new.virres.com/view/ac9a20963f377
Presentatiefilmpje: https://www.youtube.com/embed/kw6oLazt5Ck?rel=0

Unieke, sfeervolle voormalige directiewoning van een school . Deze 30 jaren-woning bevat nog alle authentieke elementen en moet beslist van binnen gezien worden.

Begane grond
Via de tuin krijg je toegang tot deze prachtige sfeervolle jaren 30-woning, zoals je ze nog maar zelden vindt.
Je komt binnen in een ruime hal met bordestrap en authentieke details.
De hal beschikt over de originele lambrisering en biedt toegang tot een prachtige woonkamer en-suite (totaal 37 M2) met een mooie lichtinval via de glas-in-lood ramen. In de voorkamer hangt een gaskachel, die een behaaglijke warmte afgeeft. De woonkamer heeft een mooie eiken parketvloer.
Achter de woonkamer bevindt zich de halfronde serre met originele rood/zwarte vloertegels en glas-in-lood ramen. De woonkamer heeft tevens een erker aan de voorzijde.
Verder kunt u vanuit de hal naar een mooie ruime werkkamer met veel lichtinval.
Ook het toilet is bereikbaar vanuit de hal.
Tenslotte bevindt zich op de begane grond een leefkeuken voorzien van afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser een SMEG 6-pits gaskomfoor en 2 close-in keukenboilers (2006) waarvan één boiler in de keuken, de andere boiler in de bijkeuken. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en garage te bereiken. In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een ruime overloop van waaruit diverse ruimtes toegankelijk zijn. Naast de ruime masterbedroom met dakterras bevinden zich nog twee slaapkamers op deze verdieping. In de slaapkamers bevinden zich de originele inbouwkasten of trapkast, originele raampartijen en originele houten vloeren. Door de inbouwkasten in iedere slaapkamer hebben deze extra opbergmogelijkheden.
Op de eerste verdieping bevindt zich ook de royale badkamer (1985) met douche, toilet en ligbad. Tenslotte is op deze verdieping nog een kleinere ruimte die als werkkamer in gebruik is, maar waar ook een mooie inloopkast is te realiseren.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereik je de zeer ruime, lichte en geïsoleerde zolder. Deze grote open ruimte biedt de mogelijkheid om meerdere afzonderlijke ruimtes te creëren.
Tevens bevindt zich hier de verwarmingsketel (Nefit Ecomline HR C 30H). De cv-ketel is eigendom (uit 2003) en is jaarlijks onderhouden.

Kelder
Woning is gedeeltelijk onderkelderd. De kelder is als provisieruimte te gebruiken.

Tuin
De woning beschikt over een fraai aangelegde, grote voortuin die doorloopt aan de zijkant van het huis (meer dan 300 m2). Deze omsloten tuin biedt veel privacy door de dichte begroeiing van de bladhoudende beukenhaag en is uitermate geschikt om de kinderen naar hartenlust te laten spelen. Er zijn meerdere kleine terrassen om te genieten van de zon.
De compacte patiotuin (90m2) aan de achterzijde van de woning is onderhoudsarm en sfeervol. Door de omliggende muren en de ligging op het zuiden is het hier heerlijk vertoeven.
De ingang van de garage bevindt zich aan de achterzijde.

Overige kenmerken
• alle authentieke elementen zijn nog aanwezig
• elektrische bedrading vernieuwd rond 1990
• buitenkant woning in 1986 gezandstraald
• buitenschilderwerk opnieuw geschilderd in 2015

In een naastgelegen voormalige school die aan deze woning grenst, zijn 4 luxe appartementen gepland. De accommodatie van een judoclub, die zich nu achter de woning bevindt, zal in 2019 naar een centrale sportaccommodatie op een andere locatie verhuizen.

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

 

Adres Houtstraat 46, Echt, Limburg
Plaats Echt
Postcode 6102 BK
Prijs €379.000 k.k.
Inhoud m³ 1080
Perceeloppervlakte m² 550
Woonoppervlakte m² 150
Bouwjaar 1934
Koop 1