€239.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Ruime lichte halfvrijstaande eengezinswoning in de rustige en kindvriendelijke wijk Hoogveld. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan de derde (tweede verdieping) toegang biedt naar een riant dakterras.

Begane grond
Via de voordeur komt u in de ruime lichte hal de woning binnen. Hier bevindt zich het toilet met wandcloset en fontein, de meterkast, garderoberuimte en een open hardhouten trap naar de eerste verdieping.

Via de hal komt u in de U-vormige woonkamer met open keuken ( ca 46m2). De gehele vloer is voorzien van het natuurproduct maroleum, een onderhoudsvriendelijke vloerbedekking met een warme uitstraling. De sfeervolle living is aan de voorzijde geheel voorzien van glas met sunscreens en zorgt voor veel lichtinval. Aan de achterzijde bevindt zich een grote schuifpui naar de tuin. De keuken is voorzien van oven (2018), afzuigkap, koelkast en electrische kookplaat en vaatwasmaschine.

Eerste etage
De ruime en lichte overloop biedt toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. De badkamer ca. 7 m2 is voorzien van een ligbad, inloopdouche, badmeubel en tweede toilet. Op de vloer liggen donkere plavuizen en de wanden zijn geheel van lichte tegels voorzien.
De twee slaapkamers van respectievelijk ca. 21 m2 en ca. 14 m2 zijn ruim en licht door de grote raampartijen en voorzien van een Novilonvloer.
Tevens bevind zich op deze etage een separate wasruimte met aparte aansluitingen voor was- en droogapparatuur en de mechanische ventilatie.

Tweede etage
Via vaste trap en lichte overloop bereikt men de derde slaapkamer (ca. 13m2) met separate inloop/bergkast en toegang tot het royale dakterras ca. 26 m2 ( mooie uitkijk over Hoogveld en Sittard). Ook deze kamer heeft een fijne lichtinval.

Tuin
De goed omsloten tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht. De oprit/voortuin is eveneens onderhoudsvriendelijk ingericht en biedt plaats aan 2 tot 3 auto’s.

Overige kenmerken
– gedeelte van de voorzijde van het huis is bekleed met onderhoudsvrij Keraliet.
– de woning is aangesloten op stadsverwarming.
– de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en hardhouten kozijnen.
– kindvriendelijke woonomgeving, nabij winkelvoorzieningen en basisschool
– centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen met een goede bereikbaarheid naar de A2 Maastricht-Eindhoven.

Woningspecificaties
Bouwjaar: 2001
Inhoud: 450 m3
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 202 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

 

 

Adres Cicerostraat 19, Sittard, Limburg
Plaats Sittard
Postcode 6135 HT
Prijs €239.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ ca. 450
Perceeloppervlakte m² 202
Woonoppervlakte m² 150
Bouwjaar 2001
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand zeer goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1