€229.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Deze 2-onder-1 kap woning gelegen in de rustige buurt van Limbricht is voorzien van een onderhoudsvriendelijke tuin. Dit huis biedt 4 slaapkamers met een vaste trap naar de zolder waar de 4de slaapkamer is. Het huis is gedeeltelijk voorzien van rolluiken, een zonnescherm over de gehele breedte van de achtergevel en een oprit waar meerdere auto`s op kunnen parkeren.

Begane grond
Hal, meterkast, toiletruimte met hangcloset en fontein.
Royale woonkamer van ca 31 m2 met zwarte stenenvloer en vloerverwarming. De open keuken van ca 10,5 m2 met lichte keukenopstelling is voorzien van: koelkast, elektrische/ hetelucht oven, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en inbouwspotjes.

1e verdieping
Overloop met trap naar de zolder, drie slaapkamers van ca 9,3 m2, 15,3 m2 en 16,0 m2. Alle slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaat. De badkamer van ca 3,9 m2 heeft een 2de toilet, ligbad en wastafel.

2e verdieping
Middels vaste trap is zolderverdieping bereikbaar die verdeeld is in ruime zolderkamer van ca 18,2 m2, opbergruimte middels schuifdeuren, met spotjes en verwarming.

Tuin
Aan de achtergevel zit over de gehele breedte een zonnescherm. De tuin is onderhoudsvriendelijk en volledig bestraat. Via de tuin is de garage te bereiken. Op de oprit kunnen meerdere auto’s geplaatst worden.

Overige kenmerken
Kunstof kozijnen 2006 boven
Kunstof kozijnen 2007 beneden
HR ++ glas
Rolluiken alleen boven ( geïntegreed waarvan 1 elektrisch )
Dak garage vernieuwd in 2016
Garage heeft een sectional poort
cv ketel combi HR + 2013 in eigendom
Centrale afzuiging
Aansluiting wasmachine/ droger op zolder

Woningspecificaties
Bouwjaar: 1973
Inhoud: ca 541 m3
Woonoppervlakte: 128 m2
Perceeloppervlakte: 204 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Haagweg 4, Limbricht, Limburg
Plaats Limbricht
Postcode 6141 LX
Prijs €229.000 k.k.
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Inhoud m³ 541
Perceeloppervlakte m² 204
Woonoppervlakte m² 128
Bouwjaar 1973
Bouwvorm bestaande bouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1