€275.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Filmpje en een virtuele tour is te zien via deze link: https://new.virres.com/view/ce0a22183fcea

De woning is gelegen in een rustige straat in Stein. Het betreft een vrijstaande, goed onderhouden woning die voorzien is van een onderhoudsvriendelijke ruime tuin.

Begane grond
Via de hal kom je in de woonkamer (37 m2) met open keuken (8 m2). De woonkamer heeft een uitbouw met vloerverwarming, lichtkoepel (2008) en een kunststof harmonicapui. De uitbouw is voorzien van kunststof kozijnen. De benedenverdieping heeft verder houten kozijnen met dubbelglas.
De keuken is voorzien van diverse apparatuur: een vaatwasser (2018), een combi oven/magnetron (2017), een keramische kookplaat, afzuiging en een koelkast.
In de hal, woonkamer en de keuken ligt een leistenen vloer. De bijkeuken (5 m2) heeft een zwarte tegelvloer met vloerverwarming en de garage (30 m2) een kunststof harsvloer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (8 m2, 10 m2 en 13 m2) en een badkamer met douche en een wastafel. De grootste slaapkamer is voorzien van hardhouten kozijnen die zijn voorzien van dubbelglas, de overige slaapkamers zijn voorzien van enkelglas maar geschikt voor plaatsing van dubbelglas.

Kelder
De woning beschikt over een grote provisiekelder (8 m2).

Tuin
Het betreft een grote mooie onderhoudsvriendelijke tuin (176 m2) die heel veel privacy geeft.

Overige kenmerken
In 2012 is het gehele dak samen met de goten/zinkwerk vernieuwd.
Op beiden verdiepingen is airco aanwezig.
De Nefit combi- verwarmingsketel (2008) is in eigendom van de bewoners.
Het hele huis is voorzien van camera’s met inbraakalarm en brandalarm.
De basisschool zich op loopafstand van de woning.

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleen

Adres Hoppenkampstraat 14, Stein, Limburg
Plaats Stein
Postcode 6171 VP
Prijs €275.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 509
Perceeloppervlakte m² 354
Woonoppervlakte m² 105
Bouwjaar 1963
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1