€389.000 k.k. Object Type : Verkocht

More Information

Dit prachtige woonhuis met alle voorzieningen op de begane grond, ligt in een rustige woonstraat met in de directe omgeving een speelpark.

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich aan de linkerkant de ruime woonkamer (42 m²) en royale keuken (20 m²). De woning is op de begane grond voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval wat het tot een prettige leefruimte maakt. Via een doorgang achter in de kamer kom je in de keuken die aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. De keuken beschikt over diverse inbouwapparaten zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven en een elektrische kookplaat.

Aan de rechterzijde van de entree liggen het toilet, de slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers van respectievelijk 10 m², 15 m² en 18 m² zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer, uitgerust met een tegelvloer, beschikt over een bad, een douche, een toilet en een wastafel en wordt verwarmd middels een designradiator. Op de badkamer is mechanische ventilatie aanwezig. De gehele woning is uitgerust met kunststof kozijnen, dubbel glas en rolluiken en is van inbraakalarm voorzien.

Verdieping
De zeer ruime verdieping is met een vaste trap te bereiken en is in feite in twee ruimten opgedeeld. Aan de rechterkant een zolderkamer van ruim 60 m² die momenteel als bergzolder in gebruik is. Aan de linkerkant een ruimte van ruim 50 m² waarop een extra slaapkamer is gerealiseerd.

Tuin
De achtertuin met overdekt terras en sfeervolle verlichting, ligt op het noordwesten en bestaat deels uit gazon en deels uit borders en bestratingen. De voortuin is onderhoudsvrij vanwege de grind en bestrating die is aangebracht.

 Overige kenmerken
Deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige straat met een speelpark in de directe omgeving. Dichtbij vindt je de natuurgebieden ”IJzerenbosch” en “Slekkerhout” die zich bij uitstek lenen voor een wandeling of fietstocht. De winkels en openbare voorzieningen in Susteren zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Binnen Susteren is een rijk verenigingsleven.

Woningspecificaties
Bouwjaar:                       1998
Inhoud:                            790 m³
Woonoppervlakte:         130 m²
Perceeloppervlakte:      915 m²

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Op Koye 27, Susteren, Limburg
Plaats Susteren
Postcode 6114 AZ
Prijs €389.000 k.k.
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Inhoud m³ 790
Perceeloppervlakte m² 915
Woonoppervlakte m² 130
Bouwjaar 1998
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1