€199.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Deze woning is gelegen in de geliefde woonomgeving Oud-Geleen en op korte afstand van winkels, scholen en station. Daarnaast bevindt de woning zich op steenworp afstand van alle belangrijke uitvalswegen.

Begane grond

In de hal bevindt zich de meterkast en het toilet. De woonkamer (40,5m2) biedt toegang tot de open keuken (11m2) en de tuin (37m2). De begane grond, uitgezonderd de hal en het toilet, is voorzien van een mooie, onderhoudsvriendelijke grindvloer. De keuken is uitgerust met Siemens apparatuur: koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en de afzuiging. Via de keuken heb je direct toegang tot de bijkeuken (5m2) waar de aansluiting van de wasmachine en droger zich bevindt. In de tuin bevindt zich een berging (12m2) en via de achtertuin toegang tot de losstaande garage (18m2).

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met respectievelijke groottes van 13 m2,  11,5 m2, 9 m2 en een diepe bergkast. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad met douchefunctie, wastafel en inbouwspotjes. Op de eerste verdieping is de gang en tevens de voorste slaapkamer voorzien van een mooie grindvloer.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via de vaste trap en daar bevindt zich de 4de slaapkamer met een grootte van 20,5 m2 en diverse inbouwkasten, berging en een separate ruimte waar de cv-ketel (eigendom) zich bevindt. Ook de zolderkamer is voorzien van een grindvloer.

Tuin
Het betreft een zeer onderhoudsvriendelijke tuin met veel bestrating.

Overige kenmerken
– De gehele woning is voorzien van rolluiken met uitzondering van de zolderkamer;
– De gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen en -dubbelglas;
– Dakkapel op tweede verdieping;
– Losse garage

Woningspecificaties.
Bouwjaar: 1976
Inhoud: ca. 325 m2
Woonoppervlakte: 163 m2
Perceeloppervlakte: 157 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Caumerbeek 5, Geleen, Limburg
Plaats Geleen
Postcode 6166 GD
Prijs €199.000 k.k.
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Inhoud m³ 325
Perceeloppervlakte m² 157
Woonoppervlakte m² 163
Bouwjaar 1976
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1