€195.000 k.k. Object Type : Verkocht

More Information

Mooi afgewerkte instapklare hoekwoning met onderhoudsarme tuin, gelegen in de wijk Limbrichterveld nabij voorzieningen zoals winkels, station en scholen.

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich een hal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je binnen in de moderne open keuken met inductie kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Tevens zijn hier ook de eetkamer en woonkamer gesitueerd. De hele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers van respectievelijk ca 9 m2, ca 12 m2 en ca 15 m2 welke allen zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer heeft een vaste wastafel, douche, toilet en designradiator.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap krijg je toegang tot de 2e verdieping al waar de zolder is gesitueerd. Hier zijn tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger. Het is mogelijk om een vaste trap hier te plaatsen waardoor deze zolder volledig kan worden benut en zelfs een mogelijkheid biedt voor het maken van een 4e slaapkamer.

Tuin
De onderhoudsarme tuin met berging en vrije achterom biedt de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de zon of een gezellige barbecue.

Overige kenmerken
– Rolluiken op de eerste verdieping
– Isolatie in de vorm van dubbel glas en dakisolatie
– Berging
– CV-ketel (eigendom, vernieuwd 2015)

Woningspecificaties
Bouwjaar: 1974
Inhoud: 360 m3
Woonoppervlakte: 105 m2
Perceeloppervlakte: 210 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Montgomerystraat 8, Sittard, Limburg
Plaats Sittard
Postcode 6135 BW
Prijs €195.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ ca. 360 m3
Perceeloppervlakte m² 210
Woonoppervlakte m² 105
Bouwjaar 1974
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1