€229.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Deze goed onderhouden jaren ’50 woning is voorzien van een woonkamer met houthaard en openslaande deuren naar de tuin. Deze woning heeft 3 slaapkamers, u bent binnen 5 minuten in het centrum van Sittard of op de snelweg richting Maastricht, Eindhoven, België of Duitsland.

Begane grond

Via de voordeur komt u in de ruime entree. Hier bevindt zich een toilet en heeft u doorgang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, houtkachel, centrale verwarming en openslaande deuren naar de tuin. De moderne keuken (2014) is onder andere uitgerust met een kookeiland, 5-pits gasfornuis, oven en vaatwasmachine (Ingis apparatuur). Via de keuken heeft u tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en een slaapkamer heeft een muurkast. Op de eerste verdieping bevindt zich een inloopkast. De volledige betegelde badkamer is uitgerust met bad, douche en wasbak. De gehele eerste verdieping heeft kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime bergzolder.

Kelder

De ruime kelder is opgedeeld in twee ruimtes.

 Tuin

De woning beschikt over een zeer ruime tuin met terras met veel privacy. Het terras is deels voorzien van een overkapping met lichtkoepel.


Overige kenmerken

 • De ruime oprit biedt plaats voor maar liefs 4 auto’s.
 • Het dak is in 1996 vernieuwd en voorzien van isolatie.
 • De woning heeft spouwmuur isolatie.
 • Cv-ketel eigendom (2010).
 • Eerste verdieping gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
 • Gehele woning voorzien van dubbelglas.
 • Aansluiting voor witgoed apparatuur bevind zich in de garage in een aparte ruimte .

 Woningspecificaties.

 • Bouwjaar: 1952
 • Inhoud: ca. 390 m3
 • Woonoppervlakte: 141 m2
 • Perceeloppervlakte: 395 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

 Schriftelijkheidsvereiste

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

 Waarborgsom of bankgarantie

Koper dient na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

 Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

 Opmerking

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Rijksweg Zuid 150, Sittard, Limburg
Plaats Sittard
Postcode 6134 AE
Prijs €229.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ ca. 390
Perceeloppervlakte m² 395
Woonoppervlakte m² 141
Bouwjaar 1952
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1