€245.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

In kindvriendelijke buurt en op slechts 15 minuten afstand van Maastricht ligt deze gezellige woning. Drie slaapkamers en op de bergzolder mogelijkheid voor vierde slaapkamer.

Begane grond
Ruime entree met toilet, meterkast en toegang naar de woonkamer. De woonkamer (ca 33m2) is licht en zonnig door middel van 2 grote ramen en voorzien van parketvloer. Via de woonkamer is er toegang tot de serre en de keuken.
De moderne keuken (ca 8,5m2) is voorzien van o.a. leistenen vloer, een keramische kookplaat, diepvries, vaatwasser, koelkast, combi-oven en afzuigkap. De keuken biedt eveneens toegang tot de serre. Via de serre is er toegang tot de inpandige garage (ca 18m2).

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de bergzolder.

Slaapkamer 1: afmeting ca 13 m2 (3,95 x 3,30 m)
Slaapkamer 2: afmeting ca 13 m2 (3,65 x 3,60 m)
Slaapkamer 3: afmeting ca 6 m2 (2,30 x 2,65 m)
Badkamer: afmeting ca 4,5 m2 (2,05 x 2,15 m)
De badkamer is geheel voorzien van tegelwerk en modern sanitair, waaronder een ligbad, 2de toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping
Door middel van een vlizotrap is er toegang tot de bergzolder op de 2de verdieping waar de mogelijkheid is voor een 4de slaapkamer. Voorzien van een HR CV-installatie uit 2006 (eigendom).

Tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin biedt veel privacy alsook een berging. Naast de woning is ook een ruime tuin (120 m2) te vinden.

Garage
De inpandige garage (ca 18m2) is voorzien van witgoedaansluitingen en twee openslaande deuren.

Overige kenmerken
-Overal dubbele beglazing behalve 2 slaapkamers achter
-Spouwmuurisolatie (2014)
-Dakisolatie
-Zonnepanelen (2017)
-Dakgoten en boeiboorden vernieuwd (2016)

Woningspecificaties
Bouwjaar: 1973
Inhoud: ca 410 m3
Woonoppervlakte: ca 102m2
Perceeloppervlakte: 331m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Schoolstraat 17, Valkenburg, Limburg
Plaats Valkenburg
Postcode 6301 AS
Prijs €245.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 410
Perceeloppervlakte m² 331
Woonoppervlakte m² 102
Bouwjaar 1973
Bouwvorm bestaande bouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1