€189.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Deze leuke starterswoning heeft een keuken met inbouwapparatuur, vier slaapkamers, waarvan één op zolder (vaste trap) en een garage met loopdeur.

Begane grond
Hal met meterkast en hangend toilet met fonteintje (2013).
De woonkamer (23 m2) heeft een laminaatvloer.
De keukenopstelling (6 m2) (2004) is voorzien van een beukenblad en diverse apparatuur: keramische kookplaat, oven (Zanussi), losse magnetron, uitschuifbare afzuiging, koelkast (Liebherr) en vaatwasser (Zanussi).

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers (5 m2, 9 m2 en 12 m2) waar een laminaatvloer ligt. Deze kamers hebben houten kozijnen met enkelglas en zijn voorzien van rolluiken. De badkamer is geheel betegeld en heeft een toilet, douche en een vaste wastafel.

Tweede verdieping
Via de vaste trap kom je op de zolder met laminaatvloer. De zolder heeft een kunststof dakkapel met dubbelglas en rolluik (2009). Daarnaast zijn er vier ramen met kunststof kozijnen, waarvan drie met horren. Tevens is er nog een Velux dakraam met hor en verduisteringsgordijn. Op deze verdieping bevindt zich tevens een ruimte met aansluitingen voor  wasmachine en droger. Hier is ook de CV ketel geïnstalleerd.

Tuin
De tuin ligt op het zuiden en heeft een terras met zonnescherm, tuinhuisje met stroom en plaats voor bijvoorbeeld het stallen van de fietsen.

Overige kenmerken
CV-ketel (2010) is eigendom.
Gelegen in de wijk Lahrhof, op korte afstand van zowel het centrum als de grens met Duitsland.
Winkelcentrum met o.a. een supermarkt en de basisscholen liggen op loopafstand.

Bouwjaar: 1989
Inhoud: ca 400 m3
Woonoppervlakte: 114 m2
Perceeloppervlakte: 170 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

 

Adres Karel de Grotestraat 30, Sittard, Limburg
Plaats Sittard
Postcode 6132 EE
Prijs €189.000 k.k.
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Inhoud m³ 400
Perceeloppervlakte m² 170
Woonoppervlakte m² 114
Bouwjaar 1989
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1