€209.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

In een rustige straat gelegen woning met een uitgebreid voorzieningenpakket (supermarkt, sportaccommodaties en basisschool). Betreft een woning met 3 slaapkamers, garage en ruime tuin.

Begane grond
De hal biedt toegang tot de toilet en meterkast. De woonkamer (ca. 26m2) met tuincontact en openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval. In de woonkamer bevindt zich tevens de provisiekast. De open keuken (10 m2) is voorzien van de volgende apparatuur: oven (2017), inductiekookplaat (2017), aanrechtblad (2017), spoelbak (2017) en een koelkast (2018). De woonkamer en de open keuken hebben een lichte parketvloer. De ramen aan de straatzijde van de woning hebben rolluiken.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers (respectievelijk ca. 6,5 m2, 10,5 m2 en 14,5 m2) en de badkamer (ca. 5 m2) heeft een ligbad met douchefunctie, toilet en wasbak met badkamermeubel. De badkamer is volledig betegeld. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken. De gehele verdieping is momenteel voorzien van een mooie novilon vloer.

Tweede verdieping
De zolder is te betreden via een vlizotrap. Hier bevindt zich de zolder met een velux-dakraam. Deze ruimte is geschikt om een vierde slaapkamer te realiseren.

Tuin
De Zuidoost gelegen ruime onderhoudsvriendelijke tuin (ca. 114 m2) geeft toegang tot de bijkeuken (ca. 6,5 m2), met aansluiting voor wasinstallatie en de garage (ca. 17 m2). Tevens is de tuin voorzien van een houten berging. Verder is de tuin te betreden via een deur aan de zijkant van de woning.

Overige kenmerken
– De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met merendeels dubbelglas;
– beklinkerde oprit;
– onderhoudsvriendelijke voortuin.

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Woningspecificaties
Bouwjaar: 1983
Inhoud: ca. 300 m3
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 235 m2

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Beijlkensweg 40, Oirsbeek, Limburg
Plaats Oirsbeek
Postcode 6338 KA
Prijs €209.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 300
Perceeloppervlakte m² 235
Woonoppervlakte m² 110
Bouwjaar 1983
Bouwvorm bestaande bouw
Onderhoudstoestand goed
Aanvaarding in overleg
Koop 1