€209.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Een 2-onder-1 kap gezinswoning gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Begane grond
Hal met meterkast en toilet. De woonkamer (23 m2) en open keuken (8 m2) met laminaatvloer is voorzien van hoekopstelling met de volgende installatie: gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. De open keuken biedt toegang dat de bergkast met aansluiting voor wasautomaat. De garage (15 m2) met elektrische poort is te bereiken via de tuin. Tevens heeft de gehele begane grond houten kozijnen met dubbelglas. Daarnaast is het raam aan de voorzijde van de woning voorzien van rolluiken.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers (15 m2 en 9 m2) en de badkamer (8 m2). De vernieuwde badkamer is voorzien van een toilet, ligbad en een vaste wastafel met een mooie tegelvloer. De overloop met de 2 slaapkamers hebben een laminaatvloer. Ook deze verdieping is voorzien van houtenkozijnen met dubbelglas en rolluiken, met uitzondering van de slaapkamer aan de tuinzijde, dit is een kunststofkozijn met dubbelglas.

Tweede verdieping
Via een mooie vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt. Hier is de grootste slaapkamer (21 m2) en de ruimte van de cv-ketel te vinden. Deze verdieping heeft een mooi afgewerkte dakkapel met kunststofkozijnen en dubbelglas. Ook is deze verdieping voorzien van een laminaatvloer.

Tuin
Deze woning heeft een ruime onderhoudsvriendelijke achter- en voortuin.

Overige kenmerken
– Gasgestookte combiketel is gehuurd met een contract tot en met 8 juni 2019
– Kindvriendelijke buurt
– Grote oprit met carport
– Tweede verdieping is voorzien van wand en dakisolatie
– Garage heeft nieuw dak, pvc raam en deur

Woningspecificaties.
Bouwjaar: 1969
Inhoud: 360 m3
Woonoppervlakte: 113 m2
Perceeloppervlakte: 287 m2

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Kamperstraat 38, Stein, Limburg
Plaats Stein
Postcode 6171 NW
Prijs €209.000 k.k.
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Inhoud m³ 360
Perceeloppervlakte m² 287
Woonoppervlakte m² 106
Bouwjaar 1972
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1