€439.000 k.k. Object Type : Te Koop

More Information

Dit object met meerdere, gedeeltelijk verhuurde, bedrijfsruimten en twee afzonderlijk te gebruiken woonruimten, is gelegen op een perceel van ca. 1820 m2. Het object is uitermate geschikt als belegging, doch leent zich ook uitstekend als bedrijfsruimte met woning.
Het gehele object bestaat uit de volgende delen:
Nummer 28: woning (ca. 150m2)
Nummer 28 A: appartement (ca. 95m2)
Nummer 28 B: winkel-/praktijkruimte (ca. 40m2)
Nummer 28 C: winkel-/praktijkruimte (ca. 60m2)
Nummer 28 D: werkplaats/garage (ca. 120m2)
Nummer 28 E: werkplaats/garage (ca. 100m2)
Nummer 28 F: café “de Koojstal” (ca. 165m2)

Nummer 28: woning met 1 verdieping
Begane grond
De woning heeft op de begane grond een eigen entree.
Het huis beschikt over een grote woonkamer met airco, een eetkamergedeelte en een kantoorgedeelte. Vanuit het kantoorgedeelte zijn nog een tweetal ruimtes bereikbaar, die eventueel een bestemming als slaapkamer, hobbykamer, sportruimte, opslag of studiekamer kunnen krijgen.
De leefkeuken is volledig geoutilleerde met o.a. een Amerikaanse koelkast.
Achter de woning ligt een serre en inpandige bergingen.
Op de gehele benedenverdieping ligt vloerverwarming, behalve in de entree en op het toilet
Eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat uit één slaapkamer, een riante badkamer, een separaat toilet en een dakterras.
De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een whirlpoolbad en een douchecabine. Aan de badkamer verbonden ligt een sauna met toebehoren (incl koudwaterbak) en  een relaxruimte. Indien de sauna naar de benedenverdieping verplaatst zouden worden, kan hier tweede slaapkamer gemaakt worden.
Zowel de slaapkamer als badkamer zijn voorzien van een airco.
Overige kenmerken
In de hoofdmeterkast is een krachtstroomaansluiting.
Op de oprit bevindt zich en waterkraan.
CV-combi (2017) is eigendom.

Nummer 28 A: appartement op begane grond
Dit appartement heeft een eigen entree en beschikt over een hal, toilet, keuken, woonkamer, een ruime slaapkamer, een royale badkamer en een berging.
De ruime badkamer heeft een inloopdouche en berging, zijnde wasruimte en voorraadopslag.
Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn voorzien van een airco.
Het appartement heeft een eigen terras met overkapping (afgesloten door hekwerk met poortjes).

Nummer 28 B: winkel-/praktijkruimte
De ruimte heeft met eigen keukenblok, toilet, airco’s (ook voor verwarming) en een volledig betegelde vloer.
Er is een eigen meterkast (elektra en water) aanwezig op naam van de eigenaar van het perceel. De ingang kan worden afgesloten d.m.v. elektrisch rolluik.
Deze ruimte is momenteel verhuurd.

Nummer 28 C: winkel-/praktijkruimte
Deze winkelruimte heeft een eigen keukenblok, tussenmeter (gas-water-elektra), toilet, cv-ketel in eigendom (ca. 2014) en een behandelruimte.
Deze ruimte is momenteel verhuurd.

Nummer 28 D: werkplaats/garage
Dit is één van de twee werkplaatsen die oorspronkelijk één gezamenlijke werkplaats/garage vormden, doch later zijn gesplitst t.b.v. verhuur.
Deze ruimte is momenteel verhuurd als opslag en uitlevering voor attractie- en partyverhuur

Nummer 28 E: werkplaats/garage
Deze ruimte is op dit moment in eigen gebruik.

Nummer 28 F: café “de Koojstal”
Het achtergelegen horecabedrijfspand bestaat uit een entree, hal met toiletgroepen, feestzaal (ca. 55m2) met toegang tot overdekt terras (ca. 42m2), café (ca. 60m2) en keuken (ca. 13m2) met professionele koelcel.
Het pand heeft een gedeeltelijk afgesloten berging (ca. 35m2) met buiten een waterkraan.
Het pand is voorzien van alarm, dat aan te sluiten is op een meldkamer (eigen keuze). Er zijn tussenmeters voor gas, water en elektra, en eigen CV combi in eigendom (2012).
Bij het pand hoort ook een achterliggende tuin (ca. 80 m2) met diverse bomen (noten) en elektrische grondwaterpomp (gebruikt voor koeling van serre bij feestzaal en besproeiing tuin bij droogte).
Op dit moment is de bestemming “horeca” maar er kan een aanvraag tot wijziging gedaan worden bij de gemeente Sittard-Geleen.

Overige kenmerken object
Behalve de woning nr. 28, zijn er overal platte daken, dus uitermate geschikt voor zonnepanelen.
Het gehele perceel is rondom afgesloten, voorzien van automatisch inschakelbare (schemerschakelaar) terreinverlichting en aan de voorkant is er halverwege de oprit een afsluitbaar hekwerk. Achter dit hekwerk kunnen een 6 tot 8-tal parkeerplaatsen gecreëerd worden. Vóór het hekwerk kunnen een 4 tal auto’s parkeren maar dan is de oprit geblokkeerd. Tevens is op dit perceel camerabewaking (opgenomen op HD recorder).

Hoofdfunctie: Belegging
BTW belast: Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden: 7
Aantal huurders: 3
Bruto aanvangsrendement: 9%

Belangrijke informatie voor de koper

Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Adres Koestraat 28, Obbicht, Limburg
Plaats Obbicht
Postcode 6125 BE
Prijs €439.000 k.k.
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceeloppervlakte m² 1820
Bouwvorm Bestaande bouw
Onderhoudstoestand redelijk
Aanvaarding in overleg
Koop 1