Makelaar Venlo

Vivre Adviesgroep heeft naast de hoofdvestiging in Sittard een nevenvestiging op het gebied van makelaardij in de gemeente Venlo. Venlo is de grootst gemeente van Noord-Limburg en bestaat naast de stad Venlo uit de stadsdelen Blerick en Tegelen. De stad Venlo telt bijna 40.000 inwoners. De gemeente Venlo kent verder een aantal kerkdorpen: ‘t Ven, Hout-Blerick, Boekend, Steyl, Belfeld, Arcen, Velden en Lomm.

De vestiging van Vivre Adviesgroep is gelegen in Tegelen, van waaruit de gemeente Venlo optimaal te bereiken is. Tegelen heeft een eigen gezellige kern met een aantal historische panden. Bovendien is Tegelen zowel per auto als met de trein goed en snel bereikbaar. Belangrijk voor de gemeente Venlo is de ligging ten opzichte van Duitsland. De gemeente Venlo grenst direct aan de Duitse districten Kleef en Viersen. Daardoor is Venlo een belangrijk handels-, transport- en industriegebied. Bovendien fungeert vooral de stad Venlo als koopcentrum voor de het naburige Duitse Ruhrgebied.

Makelaar in Venlo met lokale kennis

Frank Verstegen is geboren en getogen in Tegelen. Vanaf 2017 is hij voor Vivre Adviesgroep actief als makelaar in Venlo en omstreken.

Frank heeft ruim 13 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, waarbinnen hij o.a. als teamleider van verschillende grote hypotheekafdelingen heeft gewerkt. Zijn ervaringen binnen de financiële dienstverlening, gecombineerd met zijn ervaringen binnen de lokale makelaardij en zijn persoonlijke ervaringen in adviesbegeleiding, vormen de basis voor de invulling van zijn werk als makelaar van Vivre Adviesgroep.

Als man van de streek weet Frank wat er op de lokale woningmarkt speelt en is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Venlo en omgeving. Bovendien participeert hij in voor vastgoed relevante regionale en plaatselijke netwerken. Dit kan Frank inzetten in zijn werk als makelaar, waarin transparant en relevant informeren en adviseren centraal staat. Frank staat voor een persoonlijke, klantgerichte benadering waarbij een goede afhandeling en nazorg erg belangrijk zijn.

Frank Verstegen, uw Vivre-makelaar in Venlo met een persoonlijke touch!