Makelaar Susteren

Vivre Adviesgroep heeft naast de hoofdvestiging in Sittard een 2e nevenvestiging op het gebied van makelaardij en wel in de gemeente Echt - Susteren. Deze gemeente vormt als het ware de schakel tussen Noord- en Zuid Limburg en is in 2003 ontstaan door de fusie van de gemeenten Susteren en Echt. De gemeente telt ruim 32.000 inwoners en is samen met de naastgelegen gemeente Sittard-Geleen, Vaals en Gulpen-Wittem één van de gemeenten in Nederland die aan zowel Duitsland als België grenzen. De gemeente kent het Connect College als middelbare school waar kinderen uit omringende plaatsen naartoe gaan om te bezoeken. De school telt ongeveer 2000 leerlingen, verdeeld over de unit vmbo en unit havo/vwo.

De vestiging van Vivre Adviesgroep is centraal gelegen tussen de winkelsteden Sittard en Roermond, in Susteren. Dit is de enige plek in Nederland waar je binnen een uurtje van België naar Duitsland wandelt (’t Smalste stukje Nederland).

Wie Echt-Susteren bezoekt, heeft het goede leven in al haar facetten binnen handbereik: pittoreske dorpjes, schitterende natuur, lekker eten, kunst en kerken.
Naast haar eigen bezienswaardigheden, zoals de Amelbergabasiliek en Abdij Lilbosch, is Echt-Susteren, vanwege de directe ligging aan de A2 en A73, het openbaar vervoer en het uitgebreide fietspadennetwerk, een groene uitvalsbasis voor wie Limburg én Europa echt wil leren kennen. De dom van Aken, op de fiets naar Maaseik voor een biertje op de markt, naar het Vrijthof in Maastricht; je bent er zo. En ook weer zo terug. Naar dat bijzondere plekje in Limburg waar het leven net iets langzamer lijkt te gaan, zodat u weer echt uzelf kunt zijn.

Makelaar in Susteren, Echt met lokale kennis

Maurice Eijpe is geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Susteren. Vanaf april 2017 gaat hij voor Vivre Adviesgroep aan de slag als makelaar in de regio. Maurice heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de overheid op het gebied van ruimtelijke ordening en vergunningverlening. Op dit moment is hij nog steeds als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening werkzaam bij een gemeente. Zijn ervaringen op het gebied van wet- en regelgeving, gecombineerd met zijn lokale kennis en de recent afgeronde opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij, vormen de basis voor de invulling van zijn werk als makelaar van Vivre Adviesgroep.

Als man van de regio weet Maurice wat er op de lokale woningmarkt speelt en is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Echt-Susteren en omgeving. Bovendien beschikt hij als voormalig ambtenaar in Echt – Susteren en actief persoon in het lokale verenigingsleven over een uitgebreid netwerk van Susteren tot Roermond. Dit kan hij inzetten in zijn werk als makelaar, waarin correcte, transparante en relevante informatie en advies centraal staan.

Maurice staat voor een persoonlijke, open en eerlijke, klantgerichte benadering waarbij een goede afhandeling en nazorg erg belangrijk zijn.

Maurice Eijpe, uw Vivre makelaar in Susteren, Echt en omstreken!