Makelaar Sittard

Vivre Adviesgroep is een makelaar in Sittard, een eeuwenoude stad met een rijke geschiedenis. In het gebied van de gemeente Sittard-Geleen bevonden zich ooit de oudste dorpjes van Nederland. Vanaf 1243 mocht Sittard zich een stad noemen. Naast de historische markt zijn nog vele sporen van het verleden terug te vinden zoals de Basiliek van O.L. Vrouw van het Heilig Hart, de Petrus Stal van Antiochië kerk, en de St. Michaels kerk.

Sittard is vanouds een centrum van spiritualiteit en onderwijs. Met Fontys Hogeschool en Hogeschool Zuyd vormt Sittard een kleine studentenstad. Ook op cultureel gebied heeft de stad heel wat te bieden, zoals de Stadsschouwburg, het Cultureel Centrum Sittard-Geleen, museum Het Domein, het stadsarchief.

Het huidige Sittard telt ongeveer 38.000 inwoners. Er is een bloeiend uitgaansleven geconcentreerd rond de historische markt. Sittard telt vele verenigingen die zeer actief zijn.

De ligging, enkele kilometers van de A2 zorgt ervoor dat Sittard goed bereikbaar is per auto. Tevens vormt het een relatief belangrijke schakel in het spoornetwerk.

Kortom, “Sittard, je zult er maar wonen!”

Makelaar in Sittard met menselijkheid voorop

Vivre Adviesgroep wordt geleid door een vrouw met passie, ervaring en visie. De drijvende kracht achter Vivre Adviesgroep is Christel Schneiders. Christel heeft na meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening haar passie gevolgd en de stap gezet om als zelfstandig ondernemer in de wereld van de makelaardij en vastgoed haar ideaal te verwezenlijken. Haar verkregen inzichten en professionele drive, maar vooral haar visie zijn terug te zien in de manier waarop zij Vivre Adviesgroep onderscheidend maakt.

Menselijkheid en aandacht, aangevuld met gedegen professionele kennis staan centraal bij de aanpak van Christel. Geen harde commerciële benadering, maar begeleiding en advies met een persoonlijke touch. Het is haar zorg dat u zich persoonlijk en professioneel geholpen voelt bij een belangrijk moment in uw leven.

Daarnaast is het haar overtuiging dat haar klanten gebaat zijn bij een breed pakket aan mogelijkheden en bij een adviseur die op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen. Daarom heeft ze de opleidingen ‘Erkend aankoopbemiddelaar’ en ‘Erkend financieel adviseur’ met succes gevolgd en afgerond. Hierdoor kan Christel met Vivre niet alleen makelaardij, maar ook aankoopbemiddeling en financieringen (met name hypotheken) aan haar klanten aanbieden.

Bent u op zoek naar een makelaar in Sittard die u ook kan adviseren op het gebied van aankopen en hypotheken? Neem dan snel contact met ons op!

Vivre Adviesgroep Sittard

Adres: Paardestraat 10, 6131 HC Sittard

Telefoon: +31 46 850 5390

E-mail: info@vivre-adviesgroep.nl

Openingstijden: ma t/m vrij 09:00 - 17:00 

Vivre Adviesgroep Makelaar Sittard Logo