Koopwoningen

Klik op het plusje voor meer info en foto's

 

Verkocht onder voorbehoud

Klik op het plusje voor meer info en foto's

Wilt u een huis kopen?

Uiteraard tonen wij alle te koop staande woningen op onze website. Maar ook op sociale media brengen wij ons aanbod ruimschoots onder de aandacht. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle woningen die te koop staan ook op online platforms zoals Funda, Jaap en Woonplein Limburg zichtbaar zijn. Een huis kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar koopwoningen dan bent bij Vivre Adviesgroep dus in goede handen. Mocht u echter graag een woning willen huren dan komen wij u ook graag te hulp!

Een huis te koop dat voldoet aan uw wensen?

Dus bent u uw zoektocht begonnen naar een woning, en bent u benieuwd of er een mooi huis te koop staat in Sittard, regio Venlo of een andere plaats binnen Limburg en soms zelfs daarbuiten, dan selecteert u via onze website eenvoudig op plaatsnaam. Daarnaast selecteert u gemakkelijk op prijsklassen, te koop/te huur, woningtype en een eerste indicatie wat betreft het aantal slaapkamers.

Zo kunt u al eenvoudig zelf een eerste selectie maken van koopwoningen die overeenkomen met uw belangrijkste wensen. Want daar draait het natuurlijk allemaal om; een huis dat voldoet aan bepaalde eisen. Daarom proberen wij het op onze website extra makkelijk te maken voor u.

In andere situaties kunnen wij u ook bijstaan. Stel u heeft elders een koopwoning gezien welke u interesse heeft gewekt, ook dan kunnen wij u helpen. Als aankoopmakelaar staan wij u graag met raad en daad bij om uw wens te realiseren.

Als u eenmaal contact met ons heeft gehad, monitoren wij ook speciaal voor u de markt. Kortom nu even géén passend huis te koop naar uw wensen? Dat kan morgen al anders zijn. Uiteraard nemen wij dan meteen contact met u op.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Dat noemen wij service vanuit het hart!