Object Type : Verhuurd

Meer informatie

Dit unieke gemeubileerde en gestoffeerde penthouse met eigen entree en kelderruimte is gelegen direct op de hoek van het marktplein van Sittard waar u de meest gezellige terrassen en horeca gelegenheden aantreft en is gelegen aan de Paardestraat 12. Naast de ca. 125 m2 vloeroppervlakte is het penthouse voorzien van een terras van ca. 50 m2 welk u een prachtig uitzicht geeft over de Garden d’Isabel en de eeuwenoude stadswallen van Sittard.

Naast de centrale verwarming is er ook een draaibare moderne hangende houtkachel aanwezig. Deze brengt extra warmte en gezelligheid in dit prachtige penthouse. Tevens is het voorzien van alarm, wifi en aansluiting digitale tv.

Keuken is voorzien van afwasmachine, magnetron, ijskast. De badkamer is voorzien van een jacuzzi, welnessdouche,  wastafelmeubel en zwevend toilet. De keuken en badkamer is voorzien van vloerverwarming. Het penthouse heeft verder een eigen CV installatie.

Door het open karakter is het geschikt voor 2 personen. Plaatsen van een extra bed voor loges behoort tot de mogelijkheden.

De woning is uitermate geschikt voor expats (bel ons kantoor voor de dan geldende huurprijs) die voor een bepaalde tijd het appartement kunnen huren. Prijzen zijn excl. elektra, gas en water.

Tevens is het voorzien van alarm, wifi en aansluiting digitale tv. Parkeren kan in de ondergrondse Odaparking die op ca 200 meter loopafstand van het penthouse is gesitueerd.

Borg; 2 maanden huur.

Adres Paardestraat 12, Sittard, Limburg
Postcode 6131 HC
Inhoud m³ 350
Perceeloppervlakte m² 125
Onderhoudstoestand Uitstekend
Aanvaarding per direct
Huur 1