Prijs op aanvraag Object Type : Te Koop

Meer informatie

Dit ruim, vrijstaand herenhuis met bedrijfsruimte (ijssalon), terras en binnentuin uit 1927 is gelegen in de kern van Susteren aan de rand van een mooie groenvoorziening. Alle voorziening bevinden zich op loopafstand. Daarnaast is er rondom het pand voldoende parkeergelegenheid voor de gasten.

Privé gedeelte (woonhuis)

Begane grond
Via de hal met meterkast en toegang tot de bovenverdieping komt men in de woonkamer. De woonkamer (ca. 33 m2) is voorzien van plavuizen en vloerverwarming en heeft een praktische rechthoekige vorm. Door de raampartijen aan de voor- en achterzijde stroomt veel licht naar binnen. De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en de hal. De hal en de keuken zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer. De provisiekelder is bereikbaar via de keuken.

De lichte keuken (ca. 14 m2) heeft een landelijke uitstraling met granieten werkblad en is voorzien van een elektrische oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De keuken is via een tussenportaal verbonden met de ijssalon. Aan dit tussenportaal is ook het toilet met zwevend closet en fonteintje gesitueerd.

De binnentuin (ca. 87 m2) van het woonhuis is gelegen in het midden van het perceel en is omgeven door het woonhuis en de ijssalon. De binnentuin is bereikbaar via het woonhuis, de ijssalon en een poort die toegang verschaft tot de straat. De auto kan worden geparkeerd op de binnenplaats van de woning.

1e verdieping
Via de trap komt men op de overloop waaraan de badkamer en twee slaapkamers liggen. Deze slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 26 m2 en ca. 14 m2. De slaapkamers zijn verbonden met een tussendeur. De geheel betegelde badkamer met mooie stenen vloer (ca. 7 m2) is voorzien van een bad met douche, hangend toilet en een vaste wastafel. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van eenzelfde laminaatvloer, gelijk aan die op de begane vloer.

2e verdieping
Via de trap op de overloop komt men op de tweede verdieping die is opgedeeld in drie ruimtes. Deze slaapkamers hebben respectievelijke groottes van ca. 31 m2,  ca. 11 m2 en ca. 10 m2 en zijn nu in gebruik als werkruimte, slaapkamer en hobbyruimte. Ook deze verdieping is geheel voorzien van eenzelfde laminaatvloer die ook in de rest van de woning aanwezig is.

Bedrijfsruimte (ijssalon)
De mooie grote ijssalon is bereikbaar via de straatzijde middels twee openslaande deuren. Het klantgedeelte (ca. 28 m2) is smaakvol ingericht en er zijn diverse zit mogelijkheden. Het werkgedeelte is ruim (ca. 34 m2) en voorzien van alle apparatuur.

Ten behoeve van de ijssalon is een mooi groot terras (ca. 75 m2) aangelegd, met groene borders en voorzien van voldoende (gedeeltelijk overdekte) zitgelegenheid. De ijssalon is voorzien van een nieuw dak.

Algemeen
Er zijn voor het woonhuis en de bedrijfsruimte twee verschillende CV installaties aanwezig. Beiden zijn voorzien van een Nefit HR combiketel uit 2010 (ijssalon op begane vloer) en 2014 (woonhuis op de 1e verdieping).  De achterzijde van het woonhuis is voorzien van kunststof kozijnen met HR+ glas. De rest van het woonhuis en de ijssalon is voorzien van houten kozijnen en enkel glas.

De woning kent in totaal vijf slaapkamers.

Bouwjaar 1928. Totale inhoud ca. 855 m3. Woonoppervlakte woonhuis ca. 196 m2. Vrije verkoopoppervlakte ijssalon ca. 62 m2. Perceel ca. 434 m2.

Kadastraal bekend gemeente Susteren, sectie D, nummer 6390, groot are 34 ca. Bestemmingsplan is gemengd.

 

Aanvaarding in overleg.

Opmerking:
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

 

Adres Marialaan 11, Susteren, Limburg
Plaats Susteren
Postcode 6114 CP
Prijs Prijs op aanvraag
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Inhoud m³ 855
Perceeloppervlakte m² 434
Woonoppervlakte m² 128
Bouwjaar 1928
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding In overleg
Koop 1