Object Type : Verhuurd

Meer informatie

Deze mooie en vooral ruime woning is gelegen in een rustige, ruim opgezette buurt in Limbricht. De woning heeft een ruime voor – en achtertuin met veel privacy. Het centrum van Sittard zowel als de autosnelweg zijn snel en goed bereikbaar.

Begane grond
De woning heeft een overdekte entree met ingebouwde verlichting.
Door een verbouwing heeft deze woning een zeer ruime woonkamer met een lengte van 12 meter. De woonkamer is voorzien een eiken parketvloer. Aan de voorzijde zijn twee ramen tot op de grond en aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich houten openslaande tuindeuren.
De woning heeft een ruime half open keuken, die recentelijke volledig vernieuwd is. Naast een prachtig kookeiland heeft de keuken een kastenwand waarin een combi-oven, een koffieapparaat en een koelkast zijn geïntegreerd. In het kookeiland is de vaatwasser geplaatst. De keuken heeft een vijfpitskookplaat. De keuken is voorzien van een zwarte tegelvloer en staat met groot een raam in directe verbinding met de tuin.
Het toilet en de toegang tot een grote inpandige bergruimte met voorzieningen voor wasmachine en droger zijn te bereiken via een aparte hal.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft in totaal zes kamers, waarvan er momenteel drie als slaapkamer worden gebruikt. Een vierde kamer is als werkkamer ingericht. Daarnaast is een kamer omgebouwd tot inloopkast en is er een badkamer aanwezig op de eerste verdieping.
De masterslaapkamer ligt aan de achterzijde van het huis met uitzicht op de tuin. De andere twee slaapkamers liggen aan de voorzijde. Eén van de slaapkamers aan de voorzijde geeft toegang tot een ruim omsloten dakterras. De andere slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een brede dakkapel. Twee slaapkamers hebben een houten vloer. Op de derde slaapkamer en in de inloopkast ligt een laminaatvloer.
De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegelkast, een douch en een ligbad.

Tweede verdieping
De zolder is via een vlizotrap bereikbaar en kan als bergzolder en als hobbyruimte gebruikt worden. Op de zolder is ook de cv-ketel geplaatst.

Tuin
De woning heeft een ruim aangelegde voortuin die doorloopt naast het huis. Er is voldoende ruimte om een auto voor het huis te parkeren.
De achtertuin kent veel privacy en is vooral in de zomer erg groen. Daarnaast is in de tuin een kleine vijver met schilpadden en een tuinhuisje aanwezig.
Aansluitend aan de keuken ligt een groot ( 5x 4m) overdekt terras. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich nog een kleiner terras.
De tuin is ook te bereiken via een afgesloten ingang naast het huis.

Opmerkingen
De woning wordt gestoffeerd verhuurd. In overleg met de verhuurder kunnen eventueel nog roerende zaken mee verhuurd worden.

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

 

 

 

Adres Grootveldstraat 8, Limbricht, Limburg
Plaats Limbricht
Postcode 6141 LT
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Onderhoudstoestand Goed
Aanvaarding Januari 2018